Transparentni sprej Anthelios XL štiti osjetljivu kožu od sunca

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 07.08.2015.

0

La Roche-Posay

La Roche-Posay

Anthelios XL, linija proizvoda za zaštitu od sunca koju preporučuju dermatolozi diljem svijeta, ovo ljeto je predstavila ANTHELIOS XL transparentni sprej za lice i tijelo SPF 50+

Jedinstvenost transparentnog spreja je u njegovoj nevidljivoj, svježoj  i ultra laganoj teksturi koja osvježava i hidratizira kožu, lako se raspršuje i ne ostavlja bijele tragove na koži. Lagana maglica brzo se upija  te omogućuje suh i nevidljiv učinak. Zbog svojih jedinstvenih karakteristika, proizvod je idealan za osobe u potrazi za visokom UVA i UVB zaštitom s jednostavnim nanošenjem, prilikom aktivnog odmora u ljetnim mjesecima.

Anthelios XL

Anthelios XL

Iako je sunce neophodno za život, pretjerano izlaganje može trajno naštetiti našoj koži ali i zdravlju. Zbog toga je nužno voditi računa o vremenu provedenom na suncu i pravovremeno zaštititi kožu od štetnih sunčevih zraka. Koža je naš najveći organ kojeg najbolje štitimo ukoliko znamo čemu ju svakodnevno izlažemo i na koji način utjecaj štetnih čimbenika, poput UV zraka, svesti na najmanju moguću mjeru. UVB zrake (B kao bolne opekline) potiču tamnjenje ali ne također su i glavni uzrok opeklinama na koži. UVA zrake (A kao alergije ili anomalije) su štetnije od UVB zraka jer iako ne uzrokuju bol, prodiru duboko u kožu. Ne osjećamo ih, a ostavljaju vrlo štetne posljedice poput alergije na sunce, poremećaje pigmentacije te ubrzavaju starenje kože. Ova se oštećenja, kratkoročno i dugoročno, mogu spriječiti upotrebom proizvoda s vrlo visokom zaštitom od sunca čiji sastav sadrži pojačani sustav filtra protiv UVA zraka.

Linija proizvoda Anthelios XL branda La Roche-Posay jedinstvena je po tome što pruža koži izrazito visoku UV zaštitu sa zaštitnim faktorom 50+, a koja je pogodna za sve tipove kože. Sadrži novu generaciju sustava filtra pod nazivom MEXOPLEX posebno namijenjenih  koži osjetljivoj na sunce. Nudi visoku učinkovitost protiv UVB i UVA zraka u minimalističkim formulama bez kompromisa tolerancije. Učinkovitost je potvrđena s 24 kliničke studije.

Anthelios XL transparentni sprej za lice i tijelo SPF 50+ karakterizira nevidljiva, svježa i ultra lagana tekstura koja osvježava i hidratizira kožu. Ne ostavlja bijele tragove na koži jer se lako raspršuje bez obzira u kojem se položaju nalazi. Lagana maglica brzo se upija te omogućuje suh i nevidljiv učinak. Zaštitno sredstvo potrebno je nanijeti neposredno prije izlaska na sunce te često i bogato obnavljati nanošenje kako bi se održala zaštita, posebno nakon plivanja, znojenja ili brisanja ručnikom. Proizvod je hipoalergen i ispitan pod dermatološkim nadzorom.VIŠE O TEMAMAzaštita od suncaLa Roche-Posaysprej za liceUV zaštita
Povezano