Tower Centar Rijeka revijom Zorana Mrvoša proslavio 5. rođendan

Piše: CroModa, Rijeka
Objavljeno 22.11.2011.

1

Modna revija u Tower Centru

Modna revija u Tower Centru

Tijekom 2010. godine Tower Centar Rijeka posjetilo je oko 6 milijuna ljudi

Tower Centar Rijeka (TCR) proslavio je 5.godina svog poslovanja. Uz rođendansku tortu slavlje je obilježila modna revija sa odjećom iz trgovina TCR-a čiji je stayling radio poznatio hrvatski dizajner Zoran Mrvoš, kao i glazbeno scenski nastup glazbene grupe Putokazi.
Cjelokupna rođendanska proslava bila je istovremeno emitirana na svim katovima Centra, zahvaljujući AdUp Skyviewu, jedinom displayu na svijetu koji ima mogućnost samostalnog lebdenja i koji je tehnički opremljen za za sve načine emitiranja video signala. 
Rođendansko slavlje TCR-a bila je i prigoda da se još jednom promovira i nedavno uveden loyalty program, odnosno Gold Tower Card - kartica vjernosti za povoljniji shopping koja je namijenjena svim kupcima Tower Centra Rijeka. Karticom vjernosti TCR nagrađuje svaku potrošnju dodatnim pogodnosti i nagradama. To znači da kupci prilikom svake kupovine u trgovinama, koje sudjeluju u programu vjernosti, sakupljaju bodove  s kojima zatim ostvaruju popuste, ali istovremeno sudjeluju i u velikoj nagradnoj igri. Nagradna igra „S Towerom kroz svijet mašte“ sastoji se od 2 kola, a traje od 02.11. do 20.01.2011. Glavna nagrada je godišnja renta u iznosu od 50.000,00 kn iskoristiva za kupnju unutar TCR-a.

Tower Center Rijeka je jedan od najposjećenijih shopping centara u Hrvatskoj. Tijekom 2010. godine Centar je posjetilo oko 6 milijuna posjetitelja. Centar raspolaže s više od 125.000 kvadratnih metara površine na kojem se nalaze više od 150 trgovina i osam megastora. Otkad se prije gotovo 5 godina otvorio, Centar bilježi stalan rast prodaje, a dnevno ga posjeti oko 20.000 ljudi.

VIŠE O TEMAMATower CentarZoran Mrvošshopping centrimodne revije
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se