Torbica Antonije Blaće je baš fora!

Piše: A.A., Zagreb
Objavljeno 19.06.2018.

14

Antonija Blaće

Antonija Blaće

RTL-ova zvijezda i jedna od najpopularnijih figura hrvatskog kutka na Instagramu odlučila se za nepogrešivu malu crnu haljinu

Ovih je dana u samom središtu Zagreba, na adresi Ilica 42, otvorena 100. BIPA poslovnica u Republici Hrvatskoj, a preko 150 gostiju imalo je priliku upoznati se s novo predstavljenim, jedinstvenim konceptom na domaćem tržištu, BIPA backstage. Uz vrhunsku uslugu, inspirativan ambijent nadahnut modernim, čistim linijama i 'sirovim' materijalima privukao je brojne domaće fashionistice, od blogerica do poznatih voditeljica, a mnogima je za oko zapeo jednostavan, pritom i jako efektan ljetni styling Antonije Blaće.
RTL-ova zvijezda i jedna od najpopularnijih figura hrvatskog kutka na Instagramu odlučila se za nepogrešivu malu crnu haljinu, a dašak uzbuđenja i romantike u ovaj ljetni styling unijele su trendovske sandale, a cijelu priču je dodatno 'podigla' i romantična, beskrajno slatka točkasta torbica.

VIŠE O TEMAMAAntonija BlaćeBipa
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se