Torbe + haljine: 13 prijedloga za zimu prepunu najvrućih trendova

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 25.10.2017.

12

Minimalistička kolekcija Versace Jeansa prožeta je statement natpisima i zagasitim sezonskim tonovima za jedinstven stilski izričaj

Talijanski modni brand Versace Jeans ove nam jeseni predstavlja naizgled minimalističku kolekciju prožetu grafičkim detaljima koji na jednostavan, ali upečatljiv način podižu svaku modnu kombinaciju. Jednostavnost je postignuta pročišćenim, ravnim linijama te prepoznatljivim Versace rukopisom reinterpretiranim na nov i zanimljiv način, koristeći pritom vrhunske materijale i paletu snažnih, zagasitih te tamnih tonova za urbanu zimsku priču.  Must have komade ove sezone predvode haljine minimalističkih krojeva i monokromatskih tonova.

Na modnim dodacima dominiraju oversized logo dekoracije, ali ove sezone u zagasitim tonovima koji se stapaju s linijama torbi i cipela.

Svi komadi iz ovosezonske kolekcije mogu se međusobno kombinirati, zahvaljujući pomno odabranim bojama i modelima koji nisu previše upadljivi, zatvarajući tako krug najpoželjnijih sezonskih komada. Ovu modernu i nosivu kolekciju zasigurno će poželjeti svaka odlučna i snažna žena koja njeguje svoj stilski izričaj ističući se pritom iz mase istih beživotnih odjevnih komada u inovativan te kreativan Versace Jeans dizajn.


VIŠE O TEMAMAtorbeVersace Jeanstorbicekožne torbehaljinehaljine za izlaske
Povezano