Topshop: Sjajni materijali i pastelne boje za proljeće 2012.

Piše: She.hr, Zagreb
Objavljeno 26.03.2012.

0

Duge haljine ove su sezone apsolutni hit, posebno one u vedrim bojama koje daju mogućnost bezbrojnih kombinacija

Proljeće je i službeno stiglo, dani postaju sve topliji i primamljiviji za provode na otvorenom. Obilje boja i vedrih tonova koje nam priroda nudi kao da su se preselili u novu kolekciju iz popularnog Topshopa. Printevi prekrcani vrištećim bojama i psihodeličnim šarama, sjajni materijali koji su sve samo ne nezamjetni, te romantične kombinacije obogaćene pastelnim nijansama.

Nova izdanja ovog popularnog brenda nude za svačiji ukus po nešto i mame poglede atraktivnošću svojih kreacija.

Duge haljine ove su sezone apsolutni hit, posebno one u vedrim bojama koje daju mogućnost bezbrojnih kombinacija. Upečatljiv uzorak na majici i tajicama uvijek je dobro upotpuniti crnim detaljima. Jednostavnu kombinaciju bluze i suknje srebrna jakna čini atraktivnijom. 

Pravo proljetno izdanje lako je postići kombinacijom pastelnih tonova, a slaganjem različitih printova upuštate se u razigrani vatromet boja. Iako možda na prvu ne djeluje kao da bi moglo funkcionirati, ali naizgled nabacanim različitim krpicama se očigledno može doći do savršenih kombinacija.

Tajice s printom su na svu sreću neizbježan komad ovu sezonu i odlično se nadopunjuju s različitim dezenima. Uzbudljivim uzorcima je jasno da se novom kolekcijom njeguje povratak u modu 90-ih godina. Više u galeriji fotografija.

www.she.hr


VIŠE O TEMAMATopshopduge haljinetajiceprintevibluzesuknje
Povezano