Tople C&A haljine za jesen/zimu 2022. koje odmah želimo

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 19.10.2022.

0

Foto: C&A

Foto: C&A

Pletene haljine i haljine u stilu džempera ove su sezone popularnije nego ikad, donosimo nekoliko najljepših iz C&A-a. A tu je i jedan 'bonus' model u obliku prekrasnog crnog klasika.

U ovoj epizodi nećemo o zavodljivim, pripijenim, kratkim, atraktivnim modelima haljina s ludim printevima, šljokicama i drugim upadljivim detaljima. Ispoštovat ćemo klimatološki karakter nadolazeće zime i pregledati najljepše i najefektnije haljine iz C&A kolekcije za jesen/zimu 2022/2023. od onih toplih materijala. Uz jedan 'bonus' model u obliku prozračnog crnog klasika.

C&A - 35,99 EUR

C&A - 35,99 EUR

Pleteni komadi inače nisu baš u prvom planu, ali ove su sezone popularniji nego ikad! Jednostavni, topli, funkcionalni, pogodni za cjelodnevne izazove, dobri za kombiniranje s gležnjačama i čizmama...

C&A - 129,99 eura

C&A - 129,99 eura

Pletena haljina je uistinu zahvalan komad koji u bar jednom primjerku vrijedi imati u ormaru, a C&A nam je pripremio nekoliko jako lijepih modela u različitim bojama, od bež i svijetloplave do svih nijansi smeđe.

C&A - 25,99 eura

C&A - 25,99 eura

C&A - 39,99 EUR

C&A - 39,99 EUR

Džemper haljina nije loša ideja. Možda nije u svačijem stilu, ali jedna takva dobro dođe u dugom zimskom dijelu godine.

C&A - 35,99 EUR

C&A - 35,99 EUR

Kao šlag na torti, tu je i jedna prekrasna, lepršava crna haljina koja nam je onako usput zapela za oku, i koju smo stavili kao bonus šoping prijedlog cijele priče. Uživajte i pametno kupujte!


VIŠE O TEMAMAhaljineC&Adžemper haljinepletene haljinepletivohaljine od kašmira
Povezano