5 zlatnih ulja za tijelo uz koje će vaša koža izgledati sjajno

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 16.08.2023.

0

Sjajna ulja za tijelo

Sjajna ulja za tijelo

Želite li istaknuti svoj ten i dulje održati preplanulost, ovo je članak za vas jer smo pronašli savršena ulja sa zlatnim efektom koja ne samo da njeguju kožu, već joj daju zavodljiv i sjajan izgled.

Ljeti je posebno važno njegovati kožu cijeloga tijela budući da je sklonija isušivanju i oštećivanju od čestog izlaganja suncu, soli i sličnim štetnim faktorima. Tu na scenu stupaju razni različiti losioni i mlijeka za tijelo, no posebno hranjiva i hidratantna su ipak ulja za kožu, stoga su upravo ona tema ovoga članka. Svojim kvalitetnim formulama bigatim prirodnim sastojcima, ona dubinski hrane kožu te ju obnavljaju, a prikladna su za baš sve tipove kože.

No ulja koja smo mi pronašli nisu samo hranjiva i dobra za kožu, već dolaze s jednim posebnim bonusom. Naime, ova ulja u sebi sadrže sitne svjetlucave čestice koje će vašoj koži dati decentan, no ipak blistav izgled te će savršeno naglasiti vaš ten i pojačati dojam preplanulosti. U nastavku smo izdvojili pet najboljih u koje se uistinu isplati investirati jer će apsolutno transformirati vašu kožu i ten, već s prvim korištenjem.

1. Olival - Rose Gold Oil


Foto: Olival

Foto: Olival


2. Olival - Super Carrot Golden Oil


Foto: Olival

Foto: Olival


3. Avon - Skin So Soft Oil


Foto: Avon

Foto: Avon


4. Rituals - The Ritual Of Karma Shimmering Oil5. Morrocanoil - Shimmering Body Oil


Foto: Moroccanoil

Foto: MoroccanoilVIŠE O TEMAMAOlivalAvonRitualsMorrocanoiluljeulje za tijelonjega tijela
Povezano