TOP 5 slanih sprejeva za kosu kao s plaže

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 05.07.2022.

0

Slani sprejevi za kosu

Slani sprejevi za kosu

Savršena frizura za ljeto su takozvani “beach-waves”, zato smo pronašli pet najboljih slanih sprejeva koji će vam dati ovakve elegantne valove u kosi i bez odlaska na more.

Svaka nova sezona, pa tako i ona ljetna, sa sobom donosi pregršt modnih trendova, ali i beauty noviteta. Dok zimi preferiramo tamnije boje i formalnije outfite i frizure, ljeti se najčešće okrećemo nešto razigranijim i opuštenijim varijantama našeg stila. To se očituje i na kosi pa su se u ljetnim mjesecima kao najveći trend istaknuli opušteni i pomalo ‘neuredni’ valovi koji izgledaju kao da ste upravo izašli iz mora te kosu pustili da se osuši na slanom morskom zraku.

Na sreću, za postići takav look više nije potreban odlazak na plažu i kupanje u moru. Ako još niste dočekali svoj godišnji odmor, ne brinite! Ovakvu ‘beach’ frizuru možete postići i sami kod kuće, uz pomoć jednog beauty saveznika. Radi se o praktičnim slanim sprejevima za kosu koji su jednostavni za korištenje, a kosi u trenu daju željeni opušteni i trendi valoviti izgled. U nastavku smo izdvojili pet najboljih koje apsolutno morate isprobati. Rezultat će vas ostaviti bez daha.

1. L’Oréal - Tecni.Art Beach Waves


Foto: L'Oréal

Foto: L'Oréal


2. Revlon - Pro You The Twister


Foto: Revlon

Foto: Revlon3. Got2b - Beach Girl


Foto: Got2be

Foto: Got2be


4. Wella - Eimi Ocean Spritz


Foto: Wella

Foto: Wella


5. Schwarzkopf - Osis+ Beach Texture


Foto: Schwarzkopf

Foto: SchwarzkopfVIŠE O TEMAMALorealRevlonGot2beWellaSchwarzkopfsprejevislani sprejevisprejevi za kosu
Povezano