5 najboljih proizvoda za zaštitu kose od sunca

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 01.06.2023.

0

Najbolji proizvodi za zaštitu kose od sunca

Najbolji proizvodi za zaštitu kose od sunca

Stižu nam sve topliji i vedriji dani koje ćemo provoditi uživajući na suncu, zato je važno zaštiti svoju kosu kako bi ostala sjajna i bujna, a mi smo pronašli najbolje beauty proizvode za to.

Sve više temperature i vedriji dani najavljuju skori dolazak ljeta koje s nestrpljenjem iščekujemo. To je vrijeme godišnjih odmora koje ćemo sve više provoditi na suncu, bilo da ostajemo u gradu ili ćemo se zaputiti negdje na more. Ono što je sigurno jest da će naša koža, pa i kosa, sve više biti izložene toplini i sunčevim zrakama. Koliko god u tome uživali, sunce može znatno naštetiti našoj kosi zato je vrlo važno pravilno ju njegovati i na vrijeme je zaštititi od vrućina.

Osim sunca, tu su i more i sol koji, nakon dužeg izlaganja, mogu doprijenijeti isušivanju kose, ispucalim vrhovima, pa čak i pojačanom ispadanja. Ipak, ne morate brinuti jer smo za vas pronašli pet odličnih beauty proizvoda koji će biti vaši glavni saveznici u zaštiti kose i koji će osigurati da ona ostane zdrava, sjajna i meka na dodir. Od zaštitnih ulja do regeneratora i šampona, imamo baš sve što vam je potrebno da biste ovoga ljeta mogli bezbrižno uživati na suncu.

1. Collistar - Protective Oil Spray


Foto: Collistar

Foto: Collistar


2. Kérastase - Soleil Creme UV Sublime


Foto: Kérastase

Foto: Kérastase


3. Nuxe - Moisturising Protective Oil for Hair


Foto: Nuxe

Foto: Nuxe


4. Revlon - Equave Sun protection Detangling Conditioner


Foto: Revlon

Foto: Revlon


5. Schwarzkopf - BC Bonacure Sun Protect


Foto: Schwarzkopf

Foto: SchwarzkopfVIŠE O TEMAMACollistarKerastaseNuxeRevlonSchwarzkopfregeneratoriulja za kosunjega kosezaštita od sunca
Povezano