TOP 5 proizvoda za besprijekorno stilizirane obrve

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 29.04.2022.

0

Najbolje maskare za obrve

Najbolje maskare za obrve

Obrve uokviruju naše lica pa ih ne bismo trebali preskakati u make-up rutini, zato smo izdvojili 5 najbojih beauty proizvoda za njihovo stiliziranje.

Obrve uokviruju lice, dopunjavaju njegov izgled te su ono što vrlo često prvo primijetimo kada nekoga pogledamo. Njihov izgled može u trenu u potpunosti promijeniti izgled lica i make-upa, zato h nikako ne bismo trebali preskakati prilikom naše beauty rutine. Na sreću, na beauty tržištu postoji velik broj različitih proizvoda upravo za stilizaciju i uređivanje obrva, a mi smo istražili koji su to i koji su najbolji.

Od olovki za obrve, do gelova, izbor je neograničen. Ovog puta, mi smo odlučili izdvojiti pet najboljih proizvoda za uređivanje obrva u obliku maskare. Njihove kremaste formule odlične su za postizanje gustog izgleda obrva, a i izuzetno se lako nanose. Sve što morate je s četkicom “počešljati” svoje obrve za voluminozan i elegantnan izgled.  Nastavite čitati, pronađite svog favorita i dodajte ga u svoju kozmetičku torbicu što prije.

1. Maybelline - Brow Precise


Foto: Maybelline

Foto: Maybelline


2. Artdeco - Eye Brow Filler


Foto: Artdeco

Foto: Artdeco


3. Max Factor - Brow Revival


Foto: Max Factor

Foto: Max Factor


4. Nyx - Tinted Brow Mascara


Foto: Nyx

Foto: Nyx


5. Bourjois - Oh Oui! Brow Fiber


Foto: Bourjois

Foto: BourjoisVIŠE O TEMAMAMaybellineArtdecoMax FactorNyxBourjoisobrvemaskare za obrvemake-up
Povezano