5 primera za dugotrajan make-up bez vidljivih pora

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 13.10.2022.

0

Najbolji primeri za lice

Najbolji primeri za lice

Primer je must-have beauty proizvod koji make-up čini posebno dugotrajnim te skriva pore kako bi tekući puder izgledao potpuno besprijekorno, a mi smo pronašli pet najboljih.

Svaka ljubiteljica make-upa zna koliko je za besprijekoran izgled šminke važan primer. Razlikujemo primer za oči kojega nanosimo kako bi naša sjenila ostala postojana, ali i onaj za lice, čija je zadaća dati nam besprijekornu i glatku podlogu te učiniti tekući puder posebno dugotrajnim. Nanose se na očišćenu kožu, prije svih ostalih make-up proizvoda te su korak koji nikako ne biste trebali preskakati.

Zavirili smo u bogatu ponudu naših omiljenih beauty brendova i izdvojili pet savršenih primera za lice koje biste svakako trebali isprobati. Oni će vaš make-up učiniti postojanim i dugotrajnim tijekom cijelog nošenja, ali će i vaše pore učiniti manje vidljivima i dati vam savršeno zaglađenu kožu na koju će tekući puder te svi ostali make-up proizvodi za lice savršeno prijanjati. Ako još niste, obavezno jednog dodajte svojoj beauty kolekciji.

1. MAC - Prep + Prime Pore Refiner Stick


Foto: MAC

Foto: MAC


2. Nyx - Pore Filler


Foto: Nyx

Foto: Nyx


3. Benefit - The Porefessional


Foto: Benefit

Foto: Benefit


4. Maybelline - Baby Skin Instant Pore Eraser


Foto: Maybelline

Foto: Maybelline


5. Essence - Poreless Partner


Foto: Essence

Foto: EssenceVIŠE O TEMAMAMacNyxBenefitMaybellineEssenceprimeriprimeri za licemake-up
Povezano