Top 5 maski koje će regenerirati vašu kosu nakon ljeta

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 27.09.2022.

0

Najbolje maske za kosu

Najbolje maske za kosu

Sol, more i sunce ljeti svi obožavamo, no oni mogu vrlo loše utjecati na našu kosu, zato smo izdvojili pet savršenih maski koje će joj vratiti sjaj i glamurozan izgled te je održati njegovanom tijekom cijele jeseni.

Službeno nam je stigao i prvi dan jeseni te smo se orpostili s ljetom koje smo obožavali provoditi na suncu i u moru. Koliko god voljeli visoke temperature, sol i sunce, toliko oni vrlo često jako loše utječu na našu kosu koja je sve sklonija isušivanju, a samim time i pucanju. Zbog toga je vrlo važno pravilno se brinuti o svojoj kosi tijekom cijele godine, a posebno tijekom ljetnih mjeseci te nakon njih.

Pravilna njega kose zahtijeva nekoliko različitih must-have proizvoda, a jedan od njih je svakako maska za kosu. One hidratiziraju kosu, ali i ju i štite od štetnih utjecaja pa su odličan dodatak vašoj beauty kolekciji koji biste trebali koristiti barem dva do tri puta tjedno. U nastavku smo izdvojili pet odličnih maski za kosu koje će u potpunosti regenerirati vašu kosu i vraiti joj onaj stari sjaj.

1. Kérastase - Specifique Masque Rehydratant


Foto: Kérastase

Foto: Kérastase


2. Ziaja - Goat’s Milk Strengthening Hair Mask With Keratin


Foto: Ziaja

Foto: Ziaja


3. Revlon - The Fixer Repair Mask


Foto: Revlon

Foto: Revlon


4. Schwarzkopf - Gliss Protein+ 4-in-1 Shine Mask


Foto: Schwarzkopf

Foto: Schwarzkopf


5. Pantene - Intensive Repair Hair Mask


Foto: Pantene

Foto: PanteneVIŠE O TEMAMAKerastaseZiajaRevlonSchwarzkopfPantenemaskemaske za kosunjega kose
Povezano