Top 5 maskara koje ćemo nositi ove jeseni

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 26.09.2023.

0

Sjajne maskare za jesen

Sjajne maskare za jesen

Bez sjajne maskare gotovo je nemoguće kreirati savršen make-up look, zato smo za vas pronašli pet odličnih koje ćemo nositi na očima ove jeseni.

Svaka beauty entuzijastica zna kako je za savršen make-up jedan od neizostavnih proizvoda maskara koja u trenu može promijeniti čitav dojam lica. Osim što ističe i produžuje trepavice, maskara očima i pogledu daje posebno zavodljiv izgled. Upravo zato, važno je pronaći onu kvalitetnu maskaru koja će biti jednako postojana tijekom cijelog nošenja. Budući da nam je stigla nova jesenska sezona, stigle su i nove hit maskare u drogerije, a mi smo pronašli pet najboljih.

Uz sjenila, ruževe i kvalitetnu podlogu, uvijek nam je potrebna i maskara kako bi zaokružila čitav izgled lica. Na vama je samo odabrati onu formulu maskare koja odgovara vašem tipu trepavica te odgovarajuću četkicu. U nastavku otkrijte naših pet favorita za jesen i među njima pronađite maskaru kao stvorenu za vas koja će biti savršen dodatak vašoj kozmetičkoj torbici. Za koju se god odlučili, ne sumnjamo da će vas efekt apsolutno oduševiti!

1. Benefit - BADgal Bang! Volumizing Mascara


Foto: Benefit

Foto: Benefit


2. Bourjois - Volume Glamour Coup De Foudre Mascara


Foto: Bourjois

Foto: Bourjois


3. L’Oréal - Lash Paradise Mascara


Foto: L'Oréal

Foto: L'Oréal


4. Lancôme - Lash Idôle Mascara


Foto: Lancôme

Foto: Lancôme


5. Maybelline - Lash Sensational Sky High Holiday Mascara


Foto: Maybelline

Foto: MaybellineVIŠE O TEMAMABenefitBourjoisLorealLancomeMaybellinemaskaremake-up
Povezano