5 krema za lice sa SPF-om koje se isplati isprobati

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 26.07.2023.

0

Odlične kreme za lice sa SPF-om

Odlične kreme za lice sa SPF-om

SPF je važan sastojak u njezi kože tijekom cijele godine, a pogotovo ljeti, zato smo izdvojili pet odličnih krema koje će vaše lice štititi od sunca.

Napokon smo dočekali ljetnu sezonu i odlaske na plažu te uživanje na suncu. Ova je najtoplija sezona sa sobom donijela brojne promjene, kako u naše ormare, tako i u naše kozmetičke torbice. Kada govorimo o beauty rutini, svakako najvažniji proizvodi koje bismo ljeti trebali koristiti su oni koji u sebi sadrže zaštitni faktor kako bi našu kožu zaštitili od sunca te štetnih UV-zraka. Iako je važno zaštititi kožu cijeloga tijela, treba posebno obratiti pozornost na lice koje je posebno osjetljivo.

Upravo smo zato za vas pronašli najbolje kreme za lice koje u svojim formulama sadrže i SPF. UV-zrake snažno oštećuju kožu, pospješuju njezino isušivanje, ali i starenje te mogu uzrokovati i brojne ozbiljnije bolesti kože. Zato je tijekom cijele godine važno koristiti kvalitetne krene za lice sa zaštitnim faktorom, a pogotovo ljeti kada smo posebno jako izloženi suncu. Također, trebali bismo ih kontinuirano nanositi svaka dva sata kada vrijeme provodimo vani. U nastavku otkrijte naših pet favorita i dodajte jedan svojoj beauty kolekciji.

1. Nivea - Sun UV Face Cream


Foto: Nivea

Foto: Nivea


2. CeraVe - Facial Moisturising Lotion


Foto: CeraVe

Foto: CeraVe


3. Ziaja - Very High Protection Matifying Cream


Foto: Ziaja

Foto: Ziaja


4. Eucerin - Sun Oil Control


Foto: Eucerin

Foto: Eucerin


5. La Roche-Posay - Anthelios Age Protect


Foto: La Roche-posay

Foto: La Roche-posayVIŠE O TEMAMANiveaCeraveZiajaEucerinLa Roche Posaykreme za licekremekreme sa zaštitnim faktorom
Povezano