Top 5 hidratantnih pudera kao stvorenih za tople dane

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 04.05.2023.

0

Odlični tekući puderi za ljeto

Odlični tekući puderi za ljeto

Pronašli smo pet odličnih tekućih pudera koji savršeno prekrivaju sve nepravilnosti, a istovremeno njeguju i hidratiziraju kožu.

Sve topliji dani potvrđuju činjenicu da nam je ljeto svakim danom sve bliže, a dolazak ove najtoplije sezone zahtijeva i neke promjene u našim garderobama, ali i u kozmetičkim torbicama. Kao što naši odjevni komadi postaju lakši i prozračniji, tako bi se i naši kozmetički proizvodi trebali prilagoditi sve višim temperaturama. Birat ćemo vodootporne formule make-upa koje su otporne na “topljenje” i razmazivanje, a teške tekuće pudere zamijenit ćemo nešto laganijim varijantama.

Jedan od najvećih izazova jest pronaći savršen tekući puder pod kojime će koža i dalje izgledati prirodno i svježe, a koji će ipak prekriti sve one nepravilnosti koje želimo. Zato smo zavirili na police naših omiljenih beauty brendova i pronašli pet savršenih laganih i prozračnih pudera koji će upravo to i učiniti. Osim toga, oni će i njegovati te hidratizirati vašu kožu kako ona ne bi postala suha nakon cjelodnevnog ili cjelonoćnog nošenja. U nastavku otkrijte naših pet favorita.

1. Maybelline - Affinitone Hydrating Foundation


Foto: Maybelline

Foto: Maybelline


2. Max Factor - Miracle Second Skin Hybrid Foundation


Foto: Max Factor

Foto: Max Factor


3. Vichy - Minéralblend Foundation


Foto: Vichy

Foto: Vichy


4. Bourjois - Healthy Mix Foundation


Foto: Bourjois

Foto: Bourjois


5. Catrice - True Skin Hydrating Foundation


Foto: Catrice

Foto: CatriceVIŠE O TEMAMAMaybellineMax FactorVichyBourjoisCatricepuderitekući puderi
Povezano