5 najboljih drogerijskih highlightera za blistav ten

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 27.04.2022.

0

Najbolji drogerijski highlighteri

Najbolji drogerijski highlighteri

Highlighter je neizostavan dio make-upa koji koži daje sjajan i blistav izgled, zato smo izdvojili 5 najboljih koje možete pronaći u obližnjoj drogeriji.

Brojne beauty entuzijastice smatraju kako ni jedan make-up look nije potpun bez jednog od najvažnijih beauty proizvoda, a to je highlighter. Ako se nanese pravilno, kao što mu i samo ime kaže, highlighter će savršeno naglasiti određene djelove lica i dati mu besprijekorno sjajan i blistav izgled. Najlakše ga je nanositi lepezastim kistom za make-up, a stavljamo ga na vrhove jagodica, sredinu nosa i na vrh čela, odnosno na sve one dijelove lica na koje prirodno pada svjetlo.

Osim nanošenja, važno je i odabrati odgovarajuću nijansu highlightera. Generalno, tamnijem tenu bolje pristaju topli tonovi, dok oni hladni najbolje stoje blijeđim tonovima kože. Kakva je god vaša koža, svakako biste trebali dodati highlighter u svoju dnevnu i večernju beauty rutinu. Zavirili smo u bogatu ponudu naših omiljenih drogerija i izdvojili pet najboljih highlightera koji vas sigurno neće razočarati, a koji su i cijenovno pristupačni

1. Wet n Wild - MegaGlo Highlighting Powder


Foto: Wet n wild

Foto: Wet n wild


2. Max Factor - Miracle Glow


Foto: Max Factor

Foto: Max Factor


3. Bourjois - Le Petit StroberFoto: Bourjois

Foto: Bourjois


4. Maybelline - Face Studio Strobing Stick


Foto: Maybelline

Foto: Maybelline


5. Catrice - High Glow Mineral Highlighter


Foto: Catrice

Foto: CatriceVIŠE O TEMAMAWet n WildMax FactorBourjoisMaybellineCatricehighlighteri
Povezano