TOP 25 Mangovih haljina za jesen/zimu 2014/2015.

Piše: Iva Boban, Zagreb
Objavljeno 02.09.2014.

709

Donosimo vam 25 najzanimljivijih modela iz bogate i šarolike Mangove kolekcije haljina za jesen/zimu 2014/2015.

Pregled haljina iz nove kolekcije španjolskog Manga tradicionalno smo započeli najvećim modnim klasikom, posebno kada je u pitanju hladniji dio godine, malom crnom haljinom, pa se u drugom nastavku okrećemo ostatku palete, uz tek poneki izlet u carstvo crne boje.

Mango je, po starom dobrom običaju, pripremio veliku, ambicioznu kolekciju koja nastoji zadovoljiti sve detektirane ukuse i sve prilike. Uz već spomenutu, neprikosnovenu crnu, ove će jeseni vladati neutralne boje te military nijanse poput uvijek zanimljive kaki. Nosit će se i plava (najviše njene tamnije nijanse) te boja crvenog vina, a u toplijem uvodu u jesensko-zimsku sezonu popularne će biti i boje s "refleksima" na ljeto, poput žute, koraljne i bijele.

U igri su svi mogući materijali, uzorci i oblici, toplih i ležernih dnevnih pletenih haljina s prugicama do superzavodljivih bodycon haljina otvorenih leđa i crnih party varijanti s prozirnim dijelovima.

Presjek nove Mangove kolekcije haljina pogledajte u galeriji fotografija. Sigurni smo da će bar jedna od 25 ponuđenih osvojiti vaše modno srce!


VIŠE O TEMAMAhaljineMangokratke haljinemini haljinepletene haljinehaljine s printombodycon haljineboja crvenog vinapripijene haljine




Povezano