TOP 20 plavih haljina za jesen/zimu 2012/2013.

Piše: Iva Boban, Zagreb
Objavljeno 15.10.2012.

99

Plava će oplemeniti i osvježiti vašu jesensku garderobu te unijeti malo nostalgije za ljetom

Znate li koja je modna poveznica između ljeta i jeseni 2012. godine? Boja mudrosti, beskonačnosti i plemenitosti! U nekim kulturama plava siombolizira laganu nostalgiju, pa tako sjećanje na ljetne užitke dobiva puni smisao.

Plava će uvijek dobro doći kao prijeko potrebno osvježenje vašem ormaru, koji ove sezone vrvi strastvenim crvenim haljinama te šlokičastim i bajkerskim komadima. Uvijek je dobro imati jedan jednostavan klasik u bilo kojoj malo tamnijoj nijansi ove boje. Negdje na granici sa ljubičastom. Možemo to nazvati malom plavom haljinom, koja je kao i sve male haljine zahvalna za kombiniranje sa cijelom lepezom stilski različitih komada.

Vruće plave mini haljinice ili pak one nešto konzervativnije, sa rukavima... Izbor je na vama! Ako zbilja želite zaploviti u ocean trendova i naglasiti svoju romantičnu stranu -  onda birajte haljinu začinjenu čipkom ili peplumom.

U galeriji fotografija čeka vas 20 komada s polica najtraženijih brandova, od H&M-a, Asosa i Manga, koji nam je ujedno ponudio i najviše na ovu temu, do Miss Sixtyja i Tibija.


VIŠE O TEMAMAhaljineMangoPaint It RedH&MTibiAsosTed Bakerhaljine s peplumomparty haljinecocktail haljinezima 2012plava boja




Povezano