TOP 15 ženskih traperica iz Zarine proljetne kolekcije

Piše: Iva Boban, Zagreb
Objavljeno 02.03.2017.

154

Od klasičnih skinny modela do traperica s izvezenim cvijećem, šljokicama, našivcima, printom... Ovog proljeća u Zari vas čeka nikad bolja kolekcija jeansa!

Jeans je jedna od onih vječnih, besmrtnih, uvijek aktualnih stvari u svijetu mode. Jači od trendova, jednostavno nezamjenjiv i uvijek dobrodošao. Ne pamtimo proljeće (a ni jesen) bez denima, ali ova nadolazeća sezona bit će u još snažnijem, nikad jačem zagrljaju trapera!

U novoj sezoni nosit ćemo sve, od skinny, slim i boyfriend klasike, preko bijelih tamnozelenih i crnih traperica pa sve do nabrijanih trendovskih modela začinjenih ludim i glamuroznim detaljima. Zarina proljetna kolekcija odličan je presjek trendova u svijetu jeansa: u prvom su planu jednostavno neodoljive traperice sa izvezenim cvijećem, šljokicama, našivcima, otkačenim rokerskim printevima, poderotinama, nejednakim rubovima nogavica, metalik detaljima, bisernim perlicama...

Teško je u jedan članak "ugurati" veliku priču o proljetnim trapericama, zato je najbolje da za početak zavirite u galeriju fotografija, gdje smo izdvojili 15 udarnih modela iz nove Zarine kolekcije. To je samo djelić bogate (n)ovosezonske denim zbirke o kojoj će u narednim tjednima biti još riječi, uvjereni smo da će bar jedan od ovih 15 prijedloga osvojiti vaše modno srce. Uživajte!


VIŠE O TEMAMAtrapericeZaraženske trapericetraperice s printompoderane trapericejeanstraperice visokog strukatraperice niskog strukatraperice s izvezvenim cvijećem
Povezano