TOP 15 ljetnih haljina s potpisom New Yorkera!

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 23.05.2018.

68

Ljetni dio aktualne kolekcije New Yorkerovih haljina u znaku je cvjetnih i tropskih printeva, točkica, vezenih motiva i upadljivih boja poput crvene i zelene

Polako klizimo ka drugom dijelu sezone, savršen je trenutak za jedan veliki finalni ljetni šoping! Uz lov na sve one šarene krpice i modne dodatke za plažu, može krenuti i potraga za (bar) još jednom trendi haljinicom. Potraga koje će mnoge odvesti u najbližu trgovinu New Yorker.

Ovaj popularni njemački brend pripremio je bogatu kolekciju cjenovno pristupačnih haljina koje odgovaraju na sve izazove sezone. U prvom planu su cvjetni uzorci, tropski printevi, vezeni motivi i romantične točkice, a tu je i nekoliko profinjenijih modela, kao stvorenih za ljetne partyje i sve druge posebne trenutke.

Kada je riječ o paleti boja, najbiolje kotiraju crvena, sve nijanse plave i zelena, posebno ona njena vojnička 'kaki' nijansa.

Iz ljetne kolekcije New Yorkera izdvojili smo 15 najzanimljivijih mini, midi i maksi modela, svog favorita potražite u galeriji fotografija!


VIŠE O TEMAMAhaljineNew Yorkerkratke haljinemini haljinemidi haljinehaljine za izlaskehaljine otvorenih ramenaduge haljinecvjetne haljine
Povezano