TOP 10 zelenih torbica za razbijanje zimskog sivila

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 08.01.2019.

55

Vrijeme je za neodoljive modne slatkiše u svim nijansama zelene boje, zaronite u našu galeriju fotografija, inspirirajte se i razbucajte zimsko sivilo!

Zima je nakon ulaska u novu godinu na glasu kao pomalo sumoran i depresivan period godine, vrijeme novih početaka, želje za 'punjenjem baterija' i iščekivanja proljeća. Siječanj slovi kao mračan, siv i beskrano dug mjesec, ali mi imamo jedan dobar prijedlog za razbijanje svih pobrojanih monotonija, ali i za uvođenje proljeća prije kalendarskog proljeća u naše ormare - zaigrajte na zelenu i uljepšajte najhladniji dio godine!

Što god nosili, nova torbica u jednoj od najpoželjnijih nijansi zelene (a poželjne su skoro sve njene varijacije!) unijet će malo svježine, veselja i energije u vaše zimske modne sheme. Slično razmišljaju i neka od najpoznatijih svjetskih dizajenrskih imena poput Saint Laurenta i Balenciage, ali i mrvicu manje razvikani brandovi kao što su Valextra, Wabdler, Wicker Wings i Cult Gaia.

Svi oni lansirali su neodoljive torbice i torbe u svim nijansama zelene, a mi smo odabrali 10 neodoljivih modela koji mogu poslužiti kao dobra inspiracija. Zaronite u galeriju fotografija i razbucajte zimsko sivilo!


VIŠE O TEMAMAtorbicezelena bojatorbeclutch torbicekožne torbetorbice za izlaskeWicker WingsWandlerCult GaiaValextraXimena Kavalekas
Povezano