TOP 10 ZARINIH party haljina do 300 kuna

Piše: Iva Boban, Zagreb
Objavljeno 10.11.2017.

72

Spremni za snažnu dozu šljokica, sjaja, blještavila, baršuna, otvorenih ramena i očaravajućih boja poput crvene i zelene? Zara donosi sve što trebate za zimske partyje!

Modna prošlost i modna budućnost prepliću se u novoj kolekciju Zarinih haljina nadahnutih rasplesanom disco erom. Savršena zbirka očaravajućih kreacija za nadolazeće zimske partyje, posebno za božićne i novogodišnje trenutke!

Kolekcija u znaku metaliziranih elemenata, srebrnog sjaaj, blještavila i šljokica, baršuna, satena i profinjenih oblika, otvorenih ramena i neodoljivo smjelih i strastvenih nijansi poput crvene i zelene. Baš sve ono što trebamo za razuzdane noćne provode i druge posebne prigode!

Pravila su jasna - neka blješti, neka sjaji, malo kiča nije naodmet! Asimetrija, zavodljivo otkrivanje ramena i disco sjaj koji svaki trenutak pretvara u ples. Mini, midi ili pak maksi, taj izbor prepuštamo vama. Mi smo izdvojili 10 izvrsnih modela iz cjenovnog ranga do 300 kuna.

Ako vam neka od ovih rasplesanih haljinica zapne za oko, zante što vam je činiti. Trk do Zare!


VIŠE O TEMAMAhaljineZaraparty haljinemini haljinehaljine za izlaskehaljine za Božićmidi haljinehaljine otvorenih ramenasatenske haljinebaršunaste haljine
Povezano