TOP 10 nebesko plavih modela iz Planet Obuće

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 24.06.2016.

343

Nijanse neba i mora na odjeći i obući evociraju vedrinu i bezbrižnost ljetnih mjeseci, odmora, laganijeg i sretnijeg prolaska kroz dane okupane suncem

"Nebesko plava boja jedna je od vodećih boja ove proljetno-ljetne sezone i donosi nam osjećaj uzbuđenja i optimizma. Boje ove sezone odvode nas na sretnije i sunčanije

mjesto na kojem slobodnije izražavamo bolju verziju sebe.", riječi su Leatrice Eiseman, izvršne direktorice Pantone Color Instituta, koji svake sezone određuje zaštitnu boju razdoblja, s posebnim naglaskom na modni dizajn.
 
Nebesko i morsko plave nijanse na odjeći i obući evociraju vedrinu i bezbrižnost ljetnih mjeseci, odmora, laganijeg i sretnijeg prolaska kroz dane okupane suncem.

Opuštajuća vibracija plave boje čini nas smirenijima i zadovoljnijima, želimo se više družiti s onima koje volimo i više smo u miru sa samim sobom.
Planet obuća prati trendove i svojom paletom nebesko plavih sandala poziva na modno istraživanje tih transcedentnih osjećaja.

Opustite se noseći jedan od atraktivnih modela na visoku ili nisku petu, s resicama, remenčićima ili čipkom. Bitno je ostati u "true blue" trendu!
 
Potražite modele u prodavaonicama ili webshopu Planet obuće.

VIŠE O TEMAMAcipelePlanet Obućaplava bojasandaleštiklesalonkecipele za izlaskesandale na visoku peturavne sandaleženska obuća
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se