TOP 10 ljetnih haljina u svim nijansama zelene boje

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 02.05.2018.

85

Od prugastih i cvjetnih ljetnih klasika do ležernih haljina u stilu košulje snažno nadahnutih military stilom - najtraženije Mangove haljine ove sezone stižu u svim nijansama zelene boje

Ostvarilo smo ono što smo najavljivali - zelena je, uz žutu, jedna od najtraženijih boja sezone, potvrđuju to i kadrovi sa zagrebačke špice, ali i liste najprodavanijih komada u sveprisutnim high-street trgovinama. Nakon što smo vidjeli najljepše zelene haljine iz H&M-a, red je da na ovaj osvježavajući način skeniramo i Mangovu kolekciju za proljeće/ljeto 2018.
I u Mangu zelena vedri i oblači, popularne su sve njene nijanse, od onih ženstvenih, najsvjetlijih, do kaki tonova snažno nadahnutim muževnim vojničkim stilom.
U Mangu vas čeka nekoliko efektnih haljina u stilu košulje u military nijansama zelene, a tu su i razigrani prugasti i cvjetni modeli u svjetlijim i življim varijacijama zelene.

Izdvojili smo 10 neodoljivih zelenih modela, od kojih su se neki već prometnuli u velike proljetne bestselere.

VIŠE O TEMAMAkaki zelenahaljineMangozelena bojamidi haljineprugaste haljinekratke haljine
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se