TOP 10 H&M-ovih kaputa za jesen/zimu 2013/2014.

Piše: I.B., Foto i cijene: H&M
Objavljeno 30.09.2013.

573

Crni kaputi s dvorednim kopčanjem u military stilu pravi su must-have ove jeseni i zime, a popularni će biti i modeli s bajkerskom vibrom

S jesensko-zimskom sezonom više nema šale! Polako nam se približavaju oni hladniji i tmurniji dani, otvorena je sezona lova na tople kapute. Mango nas je iznenadio sjajnom kolekcijom kaputa u vojničkom stilu, a nešto slično nudi nam i H&M.

Kolekcija sveprisutnog švedskog high-street branda dobrim je dijelom bazirana upravo na crnim military kaputima s dvorednim kopčanjem kojima već sada možemo didjeliti prefiks-titulu must-have. Uz bok muževnim vojničkim modelima su i nešto kraći kaputi u bajkerskom stilu, prirodan nastavak serije motorističkih stvarčica (čizme i jakne) u kojoj uživamo od prvog dana nove sezone. IN su i kratki, crni, tamnoplavi ili sivi kaputi sa zanimljivim ovratnicima i rukavima sa kožnim sjajem.

Dok su dizajnerska rješenja prilagođena različitim ukusima, cijene su za različite mogućnosti: U ovom slučaju kreću se od 199 do 999 kuna. Više u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMAkaputiH&Mkaputi s dvostrukim kopčanjemmilitary kaputivojnički kaputimilitary stildugi kaputikaputi s dvorednim kopčanjemtopli kaputi




Povezano