TOP 10 Calzedonia kupaćih kostima za ljeto 2022.

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 06.07.2022.

0

Foto: Calzedonia

Foto: Calzedonia

Sezona kupanja i morskih provoda je započela, a mi smo zavirili u Calzedoniju te iz bogate ponude izdvojnili 10 po našem mišljenju najboljih dvodijelnih kupaćih kostima

Ljeto se rapslamsava, krenula je i sezona kupanja i svih popratnih morskih ludorija, a sve to vodi do slatkih briga oko odabira savršenog kupaćeg kostima za naredni period. Bikini je jedan od ključeva dobrog provoda i dobrog raspoloženja na plaži, a mi smo u ovoj epizodi odlučili provjeriti kako stvari stoje na policama popularne Calzedonije.

Calzedonia za ljeto 2022.

Calzedonia za ljeto 2022.

Tamo sve vrvi ludim, sočnim, intenzivnim bojama i zavodljivim krojevima. U ovoj priči nećete gledati klasike poput crnih bikinija, u Calzedoniji se ovog ljeta ipak više traži intenzivne nijanse i oni razigrani ljetni uzorci.

Foto: Calzedonia

Foto: Calzedonia

Ljubičasta, plava, žuta, zelena... Cvijeće, zvjezdice, tropski printevi, šljokice, cool detalji... To je Calzedonijina kolekcija dvodijelnih kostima u najkraćim crtama, i tu se nema što posebno dodati.

Foto: Calzedonia

Foto: Calzedonia

Odaberite svog favorita i prepustite se čarima dugog toplog ljeta. I, naravno, ne zaboravite dobre natikače i, eventualno, neki romantični šešir koji će vašoj beach avanturi dati posebnu modnu notu!


VIŠE O TEMAMAkupaći kostimiCalzedoniabikinidvodijelni kupaći kostimi
Povezano