TOP 10 Bershkinih haljina za rujanske dane

Piše: I.B., Foto i cijene: Bershka
Objavljeno 29.08.2013.

253

Lepeza boja i uzoraka polako se sužava pa je i naš presjek najzanimljivijih kolovoško-rujanskih haljina u Bershki u znaku one vječne - male crne

Na Bershkinim policama haljine iz aktualne ljetne kolekcije miješaju se s ranjesenskim komadima. Iako nova (hladna i siva) sezona opasno prijeti, pred nama su još najmanje dva ugodna mjeseca. Stoga - nemojte puno razmišljati, ormar će vam biti zahvalan na još jednoj ženstvenoj haljinici!

Lepeza boja i uzoraka polako se sužava pa je i naš presjek najzanimljivijih kolovoško-rujanskih haljina u Bershki u znaku one vječne - male crne. Pored onih najjednostavnijih, po pravilu  i najzahvalnijih modela, Bershka predlaže male crne haljine sa čipkom, (tinejdžerskim) natpisima te kožnim i prozirnim dijelovima. Dobra alternativa su boja patlidžana te strastveno-romantična crvena.

Još jedan razlog za šoping u dobrom raspoloženju su Bershkine popularne cijene. U ovom slučaju sve je unutar korektnih 250 kuna. Više u galeriji fotografija.

> Bershka: Gležnjače i čizme za jesen 2013.VIŠE O TEMAMAhaljineBershkačipkaste haljinekratke haljinepripijene haljinecocktail haljinehaljine s natpisimahaljine dugih rukavakožne haljineasimetrične haljine
Povezano