Toni Braxton i Renzo Rosso u kampanji za Diesel Library

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 08.03.2022.

0

Foto: Diesel

Foto: Diesel

Svaki komad u Diesel Library osmišljen je kako bi se smanjio utjecaj na okoliš, uključujući pamuk iz odgovornih i održivih izvora i druge ekološko prihvatljive materijale

Diesel najavljuje svoju prvu reklamnu kampanju kojom proslavlja pokretanje Diesel Library, održive traper linije, tržišnog prvijenca kreativnog direktora Glenna Martensa za kolekciju proljeće/ljeto 2022.

Diesel Library utjelovljuje novi pristup konceptu dizajna koji je genderless, stavljajući održivost u prvi plan. Diesel Library je fuzija Dieselovih stručnjaka s inovacijama prema boljoj budućnosti. Svaki komad u Diesel Library osmišljen je kako bi se smanjio utjecaj na okoliš, uključujući pamuk iz odgovornih i održivih izvora i druge ekološko prihvatljive materijale, ukrase te tehnike i procese koji se koriste pri obradi trapera a smanjuju potrošnju vode i kemikalija. Uključuje: alternativni plavac kamen, tretmane ozonom i  nebulizacijom te mineralne boje.

Diesel Library nudi široki izbor kultnih dugotrajnih bezvremenski traper komada. Total denim izgled napravljen je tako da nadživi sve trendove i traje dugi niz godina.

Diesel Library

Diesel Library

Predstavljajući kolekciju koja je za svakoga i za svaku priliku, Diesel predstavlja zvjezdanu Diesel Library ekipu – i njihove brojne klonirane aspekte. Kultna pjevačica Toni Braxton sa svojim sinovima Diesel i Denim Braxtonom; njemačko-španjolski glumac i pjevač Aron Piper; američki umjetnik, glumac i model Lauren Tsai; Dieselova muza i model Ella Snyder te Dieselov osnivač i predsjednik OTB grupacije, Renzo Rosso. Svi zajedno pojavljuju se u kampanji slaveći Dieselovo nasljeđe.

Foto: Diesel

Foto: Diesel

Kampanja se sastoji od slikovitih prikaza inverzije i ironije – što je Dieselov dugogodišnji potpis. Istražuje koncept višestrukosti s vizualima koji se sastoje od kompozicija izgrađenih od svakog subjekta u različitim Denim Library odjevnim kombinacijama, višestruko umnoženih.Povezano