Tko je zagrebačka influenserica koja žari Instagramom?

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 05.07.2018.

374

Deniss Grgić

Deniss Grgić

O svemu pomalo razgovarali smo s Deniss Grgić, zvijezdom hrvatskog kutka na Instagramu, odnedavno i ambasadoricom Watch Centra, točnije brenda Just Cavalli

Njeno ime je Deniss Grgić, a vama svima je vjerojatno poznatija kao @deniss_jo_dena, ime Instagram accounta koji prati gotovo 25 tisuća ljudi, a iza kojeg stoji ova mlada studentica pete godine Akademije likovnih umjetnosti  u Zagrebu. Odmah na prvu nas je privukla njena ljepota, ali i nesvakidašnji modni izričaj, pa smo odlučili jedan na jedan provjeriti tko je točno Deniss.

CroModa: Studentica si Akademije likovnih umjetnosti, voliš i modu, definitivno te možemo svrstati i u kategoriju influencera, što još sve radiš?

Deniss Grgić odjedavno je i ambasadorica Watch Centra

Deniss Grgić odjedavno je i ambasadorica Watch Centra

Deniss Grgić:
Volim kreativna druženja iz kojih uvijek nastanu nove suradnje i projekti. Obično to budu snimanja no nedavno sam ostvarila svoju prvu samostalnu kazališnu scenografiju. Vizualni trenuci iz okoline me inspiriraju, a moja prirodna radoznalost dovela me na ideju da se predstavim i na drugim područjima kao sto su modeling i gluma u glazbenim spotovima.

Od svih tih zanimacija, što ti je najveća ljubav?


- Najviše volim stvarati na umjetničkom području, to je moja najveća ljubav.

Kako bi opisala svoj stil odijevanja?

- Oduvijek mi je pažnju privlačio glamur starog Hollywooda te jednako elegantan mediteranski modni izričaj. Volim profinjene komade koji nikada ne izlaze iz mode.

Robuješ li trendovima?

Deniss voli glamur starog Hollywooda

Deniss voli glamur starog Hollywooda

- Ne pratim trendove, volim odjevne predmete koji su u skladu s mojom osobnošću i s kojima idem do granice ekstravagancije, a ipak ostaju dovoljno nenametljivi.

Na fotografijama te često viđamo u elegantnim haljinama ili odijelima, koji je tvoj prvi modni odabir kad nisi ispred foto objektiva?

- Volim biti skladno odjevena i kada nisam pred objektivom. Bilo da se radi o rolanju, šetnji ili izlasku kombinacije ovise samo o mom unutarnjem "senzoru". Često se poigram s tekstilom koji primijetim u okolini ili trgovini tkanina.

Deniss i Watch Centar su kliknuli na prvu

Deniss i Watch Centar su kliknuli na prvu

Tako sam prije nekoliko godina zapazila polomljeni suncobran, skinula platno i pretvorila ga u prekrasnu plavo bijelu suknju. Eto, sada sam otkrila da neki odjevni komadi dolaze i od mene.

Odnedavno si postala ambasadorica Watch Centra, točnije brenda Just Cavalli, ispričaj nam kako je do toga došlo?


- Osim kao podsjetnike na vrijeme, satove volim i kao modne dodatke. Watch Centar je tražio ambasadore, odmah sam se prepoznala u toj lijepoj priči, oni su prepoznali mene i tako smo kliknuli. Od tada sa stilom zaustavljam vrijeme sa svojim Just Cavalli satovima.

Brojka ljudi koja te prati na društvenim mrežama nije nikako malena, što misliš da je najviše privuklo ljude k tebi?

- Na društvenim mrežama prisutna sam od samih početaka, vremenom sam primijetila da ljude zanima kako provodim vrijeme, a i interakcija preko društvenih mreža bila je pokazatelj da sam na putu koji zabavlja i mene i moje pratitelje te nosi nove projekte u kojima uživam.

Deniss Grgić

Deniss Grgić

Neka poruka za kraj?


Ovo je tek početak. :)


VIŠE O TEMAMADeniss GrgićInstagramWatch Centar
Povezano


Još iz rubrike Interview