Tko je sve došao na spektakularnu Zigmanovu reviju

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 11.12.2018.

1

Sinoćnje predstavljanje kolekcije svjetski priznatog dizajnera u Rijeci oduševilo je i iznenadilo ne samo maštovitim kreacijama nego i fantastičnim scenskim elementima

Nakon najvećih svjetskih pozornica i suradnje sa zvučnim imenima kao što su Cheryl Cole, Bebe Rexhe i Nicki Minaj, Zigman je napravio zaokret – i vratio se kući! Dizajner koji je na osvajanje svijeta krenuo iz rodne Kostrene sinoć je u Guvernerovoj palači održao reviju koja će se dugo pamtiti i na kojoj je još jednom potvrdio da mu na modnoj sceni malo tko može konkurirati. Glavna namjera "Zigman Christmas Showa by iSmile" bila je pokazati nešto do sada neviđeno, a reakcije okupljenih samo su potvrdile uspjeh:

"Iznimno sam zadovoljan što sam i nakon toliko godina uspio iznenaditi čak i najvjernije pratitelje mog rada i potvrditi da je moda živi organizam, koji neprekidno raste i napreduje. U svoje kreacije ubacio sam puno crne boje, koju sam do sada koristio samo u manjim količinama, uz isključivo vrhunske materijale. Rezultat višemjesečnog truda je 45 kreacija namijenjenih seksi, samouvjerenim ženama koje ne slijede trendove nego ih stvaraju i uvijek su otvorene nečem novom i uzbudljivom. Za njih ne postoje uobičajene niše, stoga sam se potrudio stvoriti im jednu" – izjavio je Zigman.

Foto: Martina Škrobot

Foto: Martina Škrobot

Brojne ljubitelje mode, među kojima su se sinoć našli Viktorija i Dino Rađa, Indira Levak, Alka Vuica, Martina Vrbos, Milica Urban, Belma Dzomba, Ana Radišić, Borna Kotromanić, Mario Lipovšek, Katja Budimčić, Kristina i Robert Kolar …oduševio je i božićni duh bajkovitog modnog spektakla kojeg se, po prvi put, moglo pratiti i preko InstaStoryja. Društvene mreže i inače su važan alat za Zigmana zbog lakše komunikacije s poklonicima, ali i najave novih događanja, otvaranja dućana u Zagrebu te širenja na tržište van Hrvatske.

Foto: Martina Škrobot

Foto: Martina Škrobot

U suradnji s Pomorskim i povijesnim muzejom Hrvatskog primorja u Rijeci Zigman je za ovu prigodu izradio replike haljina s piste za Barbie lutke koje će biti prodane u humanitarnoj akciji za odjel riječke neonatologije.

Za šminku na "Zigman Christmas Showa by iSmile" bio je zadužen Saša Joković, a za frizuru modela Kevin Murphy.


VIŠE O TEMAMAJuraj ZigmanViktorija RađaDino RađaIndira LevakAlka VuicaMartina VrbosBelma DzombaAna RadišićBorna Kotromanić
Povezano