Tko je sve došao na prvu večer Zagreb Fashion Destinationa

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 16.10.2019.

0

Ivana Paradžiković. Foto: Foto: Goran Perešin

Ivana Paradžiković. Foto: Foto: Goran Perešin

Ivana Paradžiković, Gina Viktorija Damjanović, Mila Elegović, Jelena Lešić, Ana Begić Tahiri te brojni drugi uživali u osam revija prve večeri Zagreb Fashion Destinationa

Nije tajna da je Zagreb Fashion Destination, već neko vrijeme, događaj koji se ne propušta. Hvalevrijedan projekt, prvenstveno potiče mlade dizajnere ali i one već afirmirane, da budu najbolja verzija sebe i da sve što rade, čine predano jer se trud, uvijek isplati.


Upravo su to sinoć, u zagrebačkoj Tvornici kulture dokazali svi koji su pred mnogobrojnom publikom prikazali svoje kolekcije. Ovogodišnja tema i misao vodilja same manifestacije bila je naša Zemlja i očuvanje iste.

Jelena Kapa i Joško Lokas

Jelena Kapa i Joško Lokas

Prvu večer ZFD-a otvorio je Delight by Ivan Friščić, koji je svojim iznimno nosivim komadima poput odijela i kaputa, zasluženo odnio gromoglasan pljesak. Kreativci iz tima Callegari i ove sezone su pokazali da se između njihovih redova kriju mlade nade.

Jelena Lešić

Jelena Lešić

Apsolutno oduševljenje, odnijele su mlade dizajnerice koje stoje iza brenda Mateyaneira. Lijepa i ženstvena kolekcija iza koje stoji brend Anovi i ove je godine blistala, dok je Bubabu Design iz Splita na pistu donio dašak sunca i osvježenje. Dora je svojim finim krojevima prikazala čar smjele elegancije, a pojačanje iz Rijeke je stiglo pod nazivom brenda - Kayra Design. Uvijek vjeran svojoj estetici, Stolnik je sinoć prikazao jednu lijepu kolekciju. Za prekrasne frizure svih modela, pobrinuli su se stručnjaci iz Keune Akademije, a Callegari tim se pobrinuo za moderan make up.

Gina Viktorija Damjanović

Gina Viktorija Damjanović

Larea Antić

Larea Antić

Ivana Paradžiković, Gina Viktorija Damjanović, Tihana Harapin Zalepugin, Mila Elegović, Ana Begić Tahiri, Jelena Lešić, Lara Antić, Martina Stjepanović, Nadia Cvitanović te brojne druge poznate ljepotice, uživale su u čak osam revija, ne skrivajući svoje oduševljenje viđenim.

Ivana Delač

Ivana Delač

Ana Begić Tahiri

Ana Begić Tahiri

Mila Elegović

Mila Elegović

Produkcijski je vrlo slikovito prikazana slika prirode kroz kišu koja za vrijeme revija neprestano pada i na taj način „gasi Amazonu“. Za zagađenje i uništavanje prirode nažalost, najčešće je zaslužan čovjek. Osim prekrasnih kreacija kroz koje su se dizajneri predstavili, osim druženja i inspiracije, događaj poput ovog na veoma hvalevrijedan način šalje vrlo važnu poruku. Danas nas očekuje novih osam dizajnera i pregršt inspiracije i pozitivne energije.

VIŠE O TEMAMAIvana ParadžikovićGina Viktorija DamjanovićMila ElegovićJelena LešićAna Begić TahiriZagreb Fashion Destination
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se