Tko će biti najljepša Hrvatica? Prosudite sami

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 04.03.2020.

0

Finalni izbor Miss Universe Hrvatske 2020. održat će se 13. ožujka 2020. godine u Studiju Anton Marti Hrvatske televizije uz izravni prijenos na HTV2

Za deset dana jedna od ovih djevojaka postati će najljepša Hrvatica. Naime, finalni izbor Miss Universe Hrvatske 2020. održat će se 13. ožujka 2020. godine u Studiju Anton Marti Hrvatske televizije uz izravni prijenos na HTV2 od 20:05 sati. Pripreme za izbor finalistice su imale u Zagrebu i Grazu, a ovo su njihove službene fotografije.
Mia Rkman, Miss Universe Hrvatske 2019., uskoro će predati krunu Zlatarne Dodić jednoj od ovih djevojaka, a pobjedom na izboru Miss Universe Hrvatske 2020 samo će jedna ljepotica steći pravo i privilegiju predstavljati Hrvatsku na najprestižnijem svjetskom izboru ljepote, Miss Universe.
Pobjednicu očekuje i puno vrijednih nagrada, od kojih je jedna od najvećih stipendija Zagrebačke škole ekonomije i managementa (ZŠEM) za četverogodišnji dodiplomski studij ili MBA studij u vrijednosti do 20.000 Eura.

VIŠE O TEMAMAMiss Universeizbori ljepoteZrinka ĆorićKlara JelačaKatarina KlarićIvana ŠepAndrea ErjavecMelany StojanovIva Mila BrigljevićValentina Jelenčić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se