Tjedni horoskop: 31.03. - 06.04.2008.

Piše: CroModa.com
Objavljeno 31.03.2008.

0

Ovan

Tjedni horoskop: 31.03. - 06.04.2008. LJUBAV: Malo ćete razbistriti svoju ljubavnu situaciju, no ne onako jasno kako biste vi voljeli. Ideali su jedno, a stvarnost je često drukčija i grublja.

Tjedni horoskop: 31.03. - 06.04.2008.

Ovan 

Ovan

LJUBAV: Malo ćete razbistriti svoju ljubavnu situaciju, no ne onako jasno kako biste vi voljeli. Ideali su jedno, a stvarnost je često drukčija i grublja. S voljenom osobom razglabat ćete o neobičnim temama, a možda i vi sami krenete put ostvarivanja jedne od njih. Neki bi tako mogli krenuti na ronjenje udvoje ili se posvetiti padobranstvu. Adrenalina u vezama neće nedostajati, no vaš nemir ponekad će drugoj strani djelovati iritantno.
POSAO: Pred vama je izazovan tjedan u svakom pogledu. Naprezat ćete se za dvoje kako biste ostvarili zacrtane ciljeve, a sve će biti popraćeno dodatnom količinom stresa. Od sredine tjedna postat ćete britki na jeziku i nećete dopustiti nikome da vas vuče za nos. Na vidjelo bi također mogli isplivati pravni problemi ili biste se mogli suočiti s pravnim preprekama za ostvarivanje jednog od svojih poslova. Gordijski čvor se rješava presijecanjem, a ne upetljavanjem u njega. Najveći saveznik u rješavanju opisanih problema ovih dana bit će vam vaša intuicija.
ZDRAVLJE: Žilavo ćete se opirati svim posljedicama stresa i kao prava sportska duša, vi ćete na tekuće aktivnosti dodavati još neke svoje, koje ćete upražnjavati u slobodno vrijeme. Ipak nađite bar malo vremena za san kako ne biste pregorili.

Bik 

Bik

Bik

LJUBAV: Zamišljeno ne mora uvijek biti i ostvareno, pa makar imali i dobru priliku za to. Većinu tjedna osjećat ćete nešto u zraku, a vibracije koje budu strujale između vas i vašeg partnera (partnerice) donosit će i nemir. Kako vi isti baš i ne volite, stalno ćete biti u poziciji kreni-stani, pa je vjerojatno da ćete sami sebe zaustaviti u izražavanju nježnosti ili ispoljavnju sličnih ljubavnih aktivnosti. Ipak, vaši privatni odnosi bit će na sasvim pristojnoj razini.
POSAO: Mnogi Bikovi i Bikice prepoznat će da je pravo vrijeme za kraći proljetni odmor, pa će to i učiniti. Oni koji budu morali i dalje raditi, u mislima će biti daleko od postavljenih im radnih zadataka, pa će ih više privlačiti cvrkut ptica s rasvjetala stabla uz otvoreni prozor. S takvim pristupom imate sve šanse da prespavate radne sate ili ih provedete u sanjarenju. No bit će i onih koji će odgađati obaveze, pa će im se u drugom tjednu sve sručiti na leđa. Zato pažljivo rasporedite trenutke gledanja kroz prozor i trenutke rada, jer bi vam se u protivnom mogle potkrasti i greške.
ZDRAVLJE: I dalje ćete biti u zavidnoj formi.

Blizanci 

Blizanci

Blizanci

LJUBAV: Nezgodna privatna situacija neće vas ispunjavati ni ovaj tjedan. Nesklad ili nerazumijevanje nastavit će se i dalje, no vi ćete se sami sa sobom, malo po malo, osjećati bolje. Tako ćete i bolje podnositi postojeće ljubavno stanje. Izdržite još ovaj tjedan, jer poslije njega počinju bolji ljubavni dani. Oni koji su još sami, neka zasad kroje planove samo u glavi.
POSAO: Ovih dana mogli biste imati priliku vidjeti prve rezultate svog truda i rada. To će u vama potaknuti nove ideje i planove, a neke od njih trebat će još dodatno razraditi. Naime, ono što zamislite neće naići na dovoljnu financijsku potporu, pa ćete stvar morati doraditi. Trenutno niste dovoljno financijski jaki da biste sami uložili dovoljna sredstva u novi posao, pa zato morate tražiti sponzore ili još štedjeti. Ipak, vjerojatno je da ćete uskoro naći ulagače za svoj projekt. Od sredine tjedna svi Blizanci će živnuti, a njihov jezik opet će vješto i jasno izražavati sve što se bude tražilo od njih. Oni koji rade intelektualni posao, doći će na svoje.
ZDRAVLJE: Uglavnom ste dobro, a u drugom dijelu tjedna još bolje.

Rak 

Rak

Rak

LJUBAV: Niz neobičnih ideja egzotične prirode obuzet će vaše misli tokom ovog tjedna. Njima ćete obogatiti svoju skladnu ljubavnu vezu, koja će se i ovih dana razvijati na vaše zadovoljstvo. Dobre osobne vibracije potrajat će i dalje, pa ako želite nekome izraziti ljubav i naklonost, slobodno to učinite. Uglavnom ćete vi biti u poziciji da pokrećete ili organizirate stvari u sferi privatnosti.
POSAO: Za razliku od ljubavi, na poslu vas očekuju napetosti i dodatni napori. Ambicije će biti povećane, kako vaše, tako i vaših nadređenih, a sve će u vama izazivati pojačanu nervozu i želju da sto stvari obavite odjednom. Kako to nije moguće, svi su izgledi da ćete kraj radnog tjedna dočekati i više nego premoreni. Sjetite se slike pješčanog sata i pomislite što bi se dogodilo da sva zrnca pijeska odjednom, na silu, pokušaju proći kroz njegovo usko grlo. Razbio bi se u nepovrat. Čuvajte sebe i radite onoliko koliko vam vaše granice dopuštaju. Ono što ne stignete danas, obavit ćete sutra, a onda vjerojatno i kvalitetnije.
ZDRAVLJE: Cijeli tjedan bit će obilježen neprezanjem, umorom, stresom i nervozom. Na vama je da ekonomizirate sa svojim snagama i redovno si organizirate kratke stanke.

Lav 

Lav

Lav

LJUBAV: Većinu tjedna provest ćete u relativno mirnoj privatnoj situaciji. Bit će to svojevrsni status quo, a koji će odgovoarati objema stranama. Možda ćete poželjeti dodatna uzbuđenja, no ne izazivajte ih pod svaku cijenu, jer će pred vama uskoro ionako osvanuti još bogatiji ljubavni dani. Tjedan je odličan za spavanje, odmor, mirovanje ili intimno povjeravanje. Koji put su i takve faze one koje drže vodu u vezi. Samcima se neće događati ništa posebno, no to ne znači da ne trebaju biti aktivni.
POSAO: Velike i daleke ideje izmjenjivat će se u vašoj glavi brzinom svjetlosti. No neće sve biti realno ostvarive. Zato ćete neke od njih morati i dalje odgađati, dok će pak neke druge zahtijevati da proučavate pravni aspekt njihove eventulane realizacije. Ipak ćete, a naročito od sredine tjedna, biti ispunjeni poletom, pa ćete radnim obavezama pristupati profesionalno i revno. Količina energije kojom ćete raspolagati neće ni u jednom trenutku biti upitna, no ono što će vas zamarati bit će nemogućnost da utječete na vanjske (već prije opisane) prepreke.
ZDRAVLJE: Imat ćete snage i volje za dvoje, a ako ste imali problema s gastritisom, oni će napokon jenjavati.

Djevica 

Djevica

Djevica

LJUBAV: I ovaj tjedan od vas će se tražiti strpljenje i tolerancija u ljubavnim odnosima. Ne pokušavajte stvari istjerivati na čistac, jer će rezultati biti nejasni, a vi samo još više nezadovoljni. Nastojte održavati postojeće stanje i vjerujte u bolju budućnost. Oni koji su još sami, vjerojatno će naći neki svoj drag hobi kojim će ispunjavati slobodne sate.
POSAO: Moglo bi se dogoditi da se ponadate da ćete dobiti ulaganja uglednih sponzora ili neku vrstu kredita, no kad sve skupa proanalizirate, vaše nade bi se mogle rasprsnuti poput mjehura od sapunice. Nemojte graditi ništa na klimavim nogama, no s druge strane, trebate jasno razlučiti što je gradnja kuće bez temelja, a što inventivne ideje koje vode svijet naprijed. Ukoliko shvatite da se ipak radi o ovom drugom, podržite eventualne partnere, pa makar se radilo samo o moralnoj podršci. Kasnije bi se mogla isplatiti.
ZDRAVLJE: Još ste puni briga, no nalazit ćete u sebi i snagu da ih prevazilazite. U dobroj ste formi, svakako boljoj nego što vi sami mislite. Poradite na vedrijem pristupu životu.

Vaga 

Vaga

Vaga

LJUBAV: Malo ćete zatezati, malo popuštati, te na svoj dobro poznati način urediti kompromis s partnerom (partnericom). Vaša privatna situacija mogla bi se opisati kao solidna. No od sredine tjedna vjerojatno će početi faza nerazumijevnja, nesporazuma, pogrešnih koraka ili nervoze, a sve vezano uz odnos između vas i vaše voljene osobe. Najbolje je da se odmah pripremite za sve, i to tako da svaki put jasno, jednostavno i glasno unaprijed govorite drugoj strani što vam leži na duši. Ako ni to ne upali, šutite i budite strpljivi. Samci će teže izražavati svoje misli i želje prema suprotnom spolu, pa je vjerojatno da će njihova ljubavna situacija ostati onakva kakva je i bila.
POSAO: Izazovi se nastavljaju i ne očekujte miran radni tjedan, nego naprotiv. Planovi i ambicije će porasti, rokovi se skraćivati, a vi ćete jedva stizati na sve. Na dnevni red mogli bi doći i neki novi ugovori, no sve će biti popraćeno nejasnim pravnim aspektima, a onda i nervozom. Koji put ćete se osjećati kao da ste u nekoj trci, jer ćete trebati sklopiti posao, a nećete imati sve infomacije. U tom slučaju poslušajte svoju intuiciju.
ZDRAVLJE: Svakako se odmarajte, a to će vam najbolje ići od ruke u vaša četiri kućna zida. To će biti vaša oaza za opuštanje i zdrav život bez stresa. Kad pređete kućni prag, zaboravite na posao.

Škorpion 

Škorpion

Škorpion

LJUBAV: Ni ovaj tjedan još neće donijeti smiraj u vaše privatne odnose, ali ćete se vi sami znatno bolje nositi sa cjelokupnom situacijom. Tolerancija i strpljenje bit će ključ prevazilaženja ovog pomalo mučnog tjedna u vašoj sferi privatnosti. Oni koji su još sami neka ne grade kule u zraku, nego je bolje da čvrsto stoje na zemlji. Ono što vam je sad najizglednije jesu površna poznanstva i prolazne zabave.
POSAO: Jedina vaša dvojbe ovih dana bit će da li se zavući u kuću i cijeli tjedan prespavati, ili pak krenuti na neko od važnih društvenih okupljališta, unatoč unutrašnjoj lijenosti. Posao – šta je to? To će biti zadnja rupa na vašoj svirali. Iako vam je dosta ograničenja, ozbiljnih riječi i ambicija, a i strpljenje vam je pri kraju, planete su se namjestile u sva vaša druga polja osim onih poslovnih. Negdje u dubini duše znate da nešto trebate poduzeti, no situacije će vas odvući na neke druge teme. A vaša lutalačka priroda teško da će tome odoljeti. Bar još ovaj tjedan.
ZDRAVLJE: Niste loše, ali niste baš ni u top formi. Stanje bi se moglo opisati kao prosječno.

Strijelac 

Strijelac

Strijelac

LJUBAV: Koliko ćete vi željeti ići naprijed, toliko će vas okolnosti vući nazad. Tako ćete većinu ovog tjedna muku mučiti s usklađivanjem kako sebe, svoje voljene osobe, tako i raznih neugodnih situacija. Nemojte očekivati neki napredak u privatnim odnosima, no to ne znači da će se stvari nužno pogoršati. Uz umjeren pristup možete bez problema održavati status quo. Oni koji su još sami najvjerojatnije će to i ostati, a najveću utjehu naći će ako se povjere svojoj mami. Ona će ih najbolje razumjeti.
POSAO: Imat ćete potrebu da učinite svoj radni prostor zanimljivijim ili sustav poslova zabavnijim. No sve što budete zamislili, srušit će se u nemogućim financijskim konstrukcijama. Jednostavno vaše plemenite ideje neće doživjeti materijalnu potporu, a bez toga nema ni realizacije. Ne tugujte, nego sve pospremite za neka bolja vremena. Vaš smisao za humor neće vas napustiti, pa ćete vedrim duhom opet naći načina da nasmijete kako sebe, tako i svoje surednike. To je zaista mnogo, a ništa ne košta.
ZDRAVLJE: Nervoza i nemir mogli bi se nezgodno odraziti na vaš želudac.

Jarac 

Jarac

Jarac

LJUBAV: Ljubavni apetiti neće vam biti ništa manji nego protekli tjedan, a način izražavanja pratit će vjerno ono što vam leži na srcu. Protekle svađe pospremit ćete u ropotarnicu, iako ih nećete sasvim zaboraviti. No nećete dopustiti da vam razmirice kvare dobro raspoloženje. Drugi dio tjedna sadržavat će ograničavajući aspekt u izražavanju, pa ako kanite nekome izraziti ljubav, u prvom dijelu tjedna to učinite riječima, a u drugom očima ili djelima.
POSAO: Najbolji dio vezan uz posao bit će vam kontakti i komunikacije, pa se preporučuje da tu usredotočite svoje snage. Sve ostalo bit će obilježeno netrpeljivošću, stresovima ili odgodama, no samo za kratko vrijeme. Vi ćete se u svemu dobro držati i imati više dobre volje nego inače. I dalje vam je pozicija prilično stabilna, pa je malo vjerojatno da će vas prolazne nedaće uzdrmati. Prije bi se moglo reći da će vas ojačati.
ZDRAVLJE: Pred vama je tjedan u kojem će vam imunitet biti nešto manji, a nervoza nešto veća, pa se racionalno „trošite“ i neće biti većih problema.

Vodenjak 

Vodenjak

Vodenjak

LJUBAV: Veselje, društvo i sigurnost u svemu bit će obilježja ovog tjedna. I dalje ste u više nego dobroj fazi za privatne odnose, pa je vjerojatno da ćete uživati bez ograničenja s voljenom osobom. Oni koji su još sami imat će pojačanu potrebu da se kreću među ljudima, a na taj način će povećati i svoje šanse da sretnu i upoznaju nekog novog.
POSAO: Puno ćete pričati, a naročito o poslu, no vaša učinkovitost neće biti ne istoj razini kao sposobnost komunikacije. Moguće je da vam netko prigovori da ste jaki na riječima, a slabi na djelima. To bi vas čak moglo i razljutiti jer ćete i ovih dana imati dosta posla, a napori koje ćete ulagati u isti, bit će kao za dvoje ljudi. Ne dajte si pokvariti raspoloženje i budite svjesni sebe i svojih mogućnosti. Prema poslu se odnosite profesionalno i poštujte rokove, a zlobnike zanemarite. Vi imate pametnija posla nego da se bavite njima.
ZDRAVLJE: Bit ćete u „pogonu“ 100 posto, pa stanite kad osjetite da treba. Nakon umora treba uslijediti barem kratki odmor.

Ribe 

Ribe

Ribe

LJUBAV: Venera je još ovaj tjedan u vašem znaku, pa imate povećane izglede da vam krene na ljubavnom planu. Oni koji već jesu u vezama, osjetit će sklad u svom odnosu i proživljavati svaki trenutak na najbolji mogući način. Uživanje će biti obostrano, a ljubav uzvraćena. Vjerojatno je i da ćete na ovaj način još više učvrstiti svoju vezu.
POSAO: Do novca se koji put teško dolazi, a lako ga je potrošiti. To biste mogli shvatiti ovih dana i to na vlasititom primjeru. Štednja vam može donijeti određenu sigurnost koja vama često nedostaje. Zato ono što zaradite čuvajte, a kako ćete to potrošiti, planirajte vrlo pažljivo. Koji put je dobro i odreći se nekih stvari, jer ćete poslije vidjeti da vam zapravo i ne trebaju. Većinu radnog tjedna razmišlajt ćete i baviti se novcem, a situacija će biti šarena. Zato vam treba mudar pristup. Novac se može uvijek potrošiti, s tim ne treba žuriti, čak i ako je proljeće i ako poželite neke sitnice. Usredotočite se na temeljne stvari za život.
ZDRAVLJE: Bit ćete u boljoj fizičkoj kondiciji nego većina drugih znakova, a i optimizam vam se vraća.

Izvor: Horoskop.hr  

{mosgoogle center} 






Povezano