Tjedni horoskop: 17.03. - 24.03.2008.

Piše: CroModa.com
Objavljeno 17.03.2008.

0

Ovan

Tjedni horoskop: 17.03. - 24.03.2008. Astrologija, kompletan tjedni horoskop. Ovan, bik, blizanci, rak, djevica, lav, škorpion, strijelac, vaga, jarac, vodenjak, ribe

Tjedni horoskop: 17.03. - 24.03.2008.

Ovan 

Ovan

LJUBAV: Sve će biti puno tajni, a vi ćete glumiti frajera (frajericu) i blago se poigravati s bliskim osobama. Uglavnom će vam imponirati to što će druga strana silno željeti otkriti što se krije iza vašeg zagonetnog osmijeha, pa ćete se zabavljati poput dečka u pubertetu. Sve će to doprinositi oživljavanju veze, no pazite da ne pretjerate. Oni koji su još sami, gotovo na detektivski način istraživat će sve o osobi koja ih bude zanimala.
POSAO: Izazovi će se produžiti i na ovaj tjedan. Sukob s nadređenim osobama pomalo će jenjavati, a vi ćete rješavati posljedice istog. Postoji mogućnost vaših ishitrenih reakcija, pa uvijek nastojte promisliti prije nego li skočite. Tjedan je izvrstan za sve Ovnove i Ovnice koji se bave umjetnošću ili im je kreativnost važan dio u poslu. Bit ćete puni neobičnih ideja, maštoviti i lucidni. Vaše ambicije neće biti male, no neće uvijek biti u skladu s realnim mogućnostima okoline ili potporom sponzora. Ništa zato, uvijek sve možete zapisati i čuvati za bolje dane.
ZDRAVLJE: Bit ćete napetiji nego inače i skloni da pušete i na hladno. U takvom raspoloženju podložnost stresu i nerovzi također će porasti.

Bik 

Bik

Bik

LJUBAV: Dobre ljubavne mogućnosti najviše će se manifestirati kroz druženje s prijateljima ili će odnos između vas i vašeg partnera (partnerice) poprimiti izrazito prijateljski karakter. Bit ćete otvoreni, spremni na suradnju i s dovoljno ideja kako da spojite ugodno s korisnim. Zaboravit ćete sve ono ružno što je iza vas i s novom nadom krenuti u osvajanje budućnosti. Oni koji su još sami najvjerojatnije će srodnu dušu suprotnog spola nalaziti među sebi sličnim ljudima, ili onima koji imaju iste interese, pa i hobije.
POSAO: Mnoge svoje suradnike iznenadit ćete novom dozom nekonvencionalnosti. Kao tradicionalni konzervativac nekima ćete biti neuvjerljivi kad budete zastupali izrazito slobodarske ideje u poslovanju. Radnička prava i povećanje dohotka bit će teme za koje ćete se svesrdno zalagati, čak na vrlo vatreni način. Pokazat ćete se kao pravi govornik i to u svakoj prilici koja vam se bude pružila. Kasnije, kad dođete kući, pogledat ćete se u ogledalo i sami se sebi čuditi kako je moguće da ste to sve rekli. Neki će se čak aktivno uključiti u rad sindikata. No istina koju vi znate je da se protiv mobbinga borite zapravo zbog svoje težnje za komocijom, a ne zbog nečijih prava. No nema veze ako je učinkovito.
ZDRAVLJE: Nećete imati zdravstvenih problema. Pred vama je ugodan tjedan u kom ćete funkcionirati vrlo dobro.

Blizanci

Blizanci

Blizanci

LJUBAV: Popuštanje intneziteta ljubavnih vibracija neće vas nimalo zabrinuti. Bit će to dovoljan razlog za unutrašnju analizu vaših bliskih odnosa. Neki će zaključiti da nisu dali sve što su mogli dati ili pak da nisu dobili sve što su mogli dobiti. Tada će prionuti na posao da to i ostvare, a pri tom neće birati sredstva. Ipak, glavno oružje uvjeravanja bit će im riječ. Na kraju tjedana vaša voljena osoba mogla bi se osjećati umorna od stalnih dokazivanja ljubavi (svejedno s čije strane). Samci će puno pričati, a manje djelovati.
POSAO: Nije isključen nagli financijski izdatak, ili čak gubitak. Ipak dobre poslovne mogućnosti koje se nastavljaju i dalje, davat će vam dovoljno nade u bolju budućnost. Tjedan će biti obilježen odličnom koordinacijom i brojnim prilikama da pokažete svoju poznatu spretnost. Tako ćete izvrsno balasnirati između tri, četri telefona, ugovaranja poslovnih sastanaka, davanja informacija strankama na šalterima i s lakoćom ćete se „teleportirati“ na dva ili više mjesta. Bit ćete ispunjeni jer ćete opet unatoč preprekama, moći biti ono što jeste i pokazti svoju pravu prirodu kroz posao.
ZDRAVLJE: Uglavnom ste dobro, a u drugom dijelu tjedna još bolje.

Rak 

Rak

Rak

LJUBAV: Zavidna količina ljubavnih ideja, te dobrih ljubavnih vibracija sve će više dolaziti do izražaja tokom ovog tjedna. Prd vama je vrlo lijep period u osobnim odnosima, pa ako već jeste u paru, uživajte i uzmite sve ono što vam život sada pruža. Vaša voljena osoba dočekat će vas spremna i na jednak način vam uzvraćati ljubav. Vrlo su dobro aspektirani erotski odnosi u kojim ćete znati uživati na zdrav način. Oni koji su još sami, imat će i dalje brojne prilike za upoznavanje.
POSAO: Pokazat ćete koliko vam je stalo do vašeg posla. Bit ćete vrlo žustri i energični, a naročito onda kad će trebati donositi odluke. Neki vas gotovo neće moći prepoznati. Vjerojatno je da ćete se pokazati kao onaj koji donosi ključnu odluku koja će imati posljedice na budućnost posla kojim se bavite. Moguće je također da će se raditi o osobnoj odluci vezanoj uz vaše radno mjesto ili zvanje. No bit ćete dovoljno dalekovidni da dobro procijenite situaciju i vjerojatno je da ćete postupiti ispravno.
ZDRAVLJE: Nemir i stalna potreba za aktivnošću smjenjivat će se s fazama kad vas umor jednostvno smlavi. Zato ekonomizirajte sa svojim snagama, čak i ako vam se učini da imate višak energije.

Lav 

Lav

Lav

LJUBAV: Konačno ste se smirili ili bar primirili i pokazujete svoje ljepše lice. Najvažnija riječ ovih dana bit će – ljubaznost. To je osobina koju ćete moći trenirati do unedogled, a polako ćete shvaćati da vam ona otvara sva vrata, pa tako i vrata srca vaše voljene osobe. Istovremeno ćete muku mučiti s provalama strasti, jer ćete kontinuirano imati potrebu da sve začinite nekim sočnim izljevom ljubavi. No to neće uvijek odgovarati drugoj strani. I dalje će se tražiti ljubaznost i finoća. Pa imajte to na pameti. Isto se odnosi i na one koji su još sami.
POSAO: Ovih dana možete očekivati da ćete dobiti novac od drugih ljudi ili će se netko pokazati zainteresiran da sponzorira vaše projekte. Možda ste već načeli neku od tih tema, a sad se to razvija i nastavlja. Istovremeno će odnosi sa suradnicima na poslu biti vrlo specifični. S jedne strane imate odličnu suradnju koja već traje neko vrijeme, međutim, s druge strane, ovih dana u istu će se dojednom (i to najvojerojatnije naglo i neočekivano) umiješati trzavice koje će narušiti postojeće skladno stanje. Vi ćete se trebati dosta angažirati kako biste izgladiti eventualne nesporazume. Kad sve pregrmite, vaši odnosi će se opet polako vraćati u ravnotežu. Samo treba izdržati udar ovog tjedna.
ZDRAVLJE: Kosti, koljena, zglobovi, sekundarno želudac. Sve će to biti osjetljivije područje ovih dana. No imate i zaštitnički utjecaj i to vezan uz vlastiti oprez i brigu o zdravlju, pa je moguće da ništa od svega nećete ni osjetiti.
 

Djevica 

Djevica

Djevica

LJUBAV: Vjerojatno je da će na dnevni red doći sve ono što ste izbjegavali i to dugo u svojim privatnim odnosima niste mogli ili niste željeli rješavati. Sad će kao eho iz prošlosti odjeknuti u vašoj svijesti da je vrijeme za povlačenje poteza. No nikako ne prenaglih. Ovaj put će vam vaša sposobnost analize dobro doći. Ne žurite, jer konačna odluka treba biti rezultat mirnog promišljanja, a vi sad niste sasvim u toj fazi. Možete i razvlačiti koliko želite, te održavati postojeće stanje, dok ne vidite kamo sve to vodi. Oni koji su još sami uglavnom će se baviti svojim čežnjama.
POSAO: Neke Djevice imat će problema s mlađim osobama na poslu. Posebno s djecom (ako s njima rade). No sve što se bude „zakuhalo“, kako naglo dođe, tako će naglo i nestati. Jedino što će vas malo uzdrmati. Mnogi će pak raditi na uspostavljanju novih poslovnih partnerstava, a neki će planirati i kredite. No još se neće usuditi dati potpis na iste. Bit će ovo tjedan laganog previranja u kom ćete polako planirati poteze i ne uvijek vladati situacijom. No vrijedni i precizni djelatnik kakav ste vi, naći će način da uredno odradi sve što se od njega bude tražilo.
ZDRAVLJE: Nevoza i nesanica bit će obilježja ovih dana. Ništa drastično, no dovoljno da vam povremeno pokvari raspoloženje.

Vaga 

Vaga

Vaga

LJUBAV: Najvažnija stvar ovih dana bit će vam kako ste se obukli, da li dobro izgledate, te kakav dojam ostvljate na osobe suprotnog spola. To će se pokazati i kao glavna tema čak i ako već jeste u vezi. Neke Vage bit će toliko opsjednute opisanim, da će zaboravljati pokazati i malo nježnosti prema voljenoj osobi. Također ćete primijetiti da imate odlične odnose sa suradnicima na radnom mjestu, a oni koji su još sami, baš bi tu mogli naići na osobu koja će ih zaintrigirati.
POSAO: Postat ćete potpuno svjesni koliko zapravo volite svoj posao, a mnogi od vas na njemu će se ovih dana osjećati vrlo ugodno. Bit će to vaša oaza iz koje najradije ne biste ni izlazili. Zato ćete raditi sa zadovoljstvom, pa i preko svake mjere, no bez teškoća. Jedini će vam problem biti povremeno nerazumijevanje nadređenih, pa čak i onda kad budete ostajali raditi prekovremeno. Dobre poslovne mogućnosti otvarat će se dan za danom, a vi ćete raditi ispunjeni i s voljom.
ZDRAVLJE: Malo više nervoze i malo manje energije umorit će vas, no u duši ćete se osjećati sasvim dobro. Sami ćete birati energetske namirnice i paziti što jedete, pa ćete tako prevazilaziti opisane utjecaje.

Škorpion 

Škorpion

Škorpion

LJUBAV: Čemu se nadati kad tu sreće nema? Kad budete razmišljali u cigansko emocionalnom stilu, a neki se budu i zapili, ne zaboravite da se filozofskim stavom mogu prevazići i najgore ljubavne nevolje. Pa čak i ako se radilo samo o nesporazumu, učinite sebi taj mali napor da se izdignete iznad svega i ne upadnete u iskušenje destrukcije. Vaš poznati smisao za humor mogao bi i ovaj put vratiti ravnotežu u vezi, no sve to ovisit će o vama i vašoj spremnosti za isto. Samci će skitati okolo i uglavnom ostvarivati površne odnose.
POSAO: Bit ćete još u fazi zimskog sna kad biste najradije prespavali radne sate. Pred vama je pomalo dosadan tjedan u kom ćete uglavnom tjerati sebe da odradite ono što morate. I dalje ćete se najbolje osjećati u svom domu, što inače nije tipično za vas. No i lutalice poput vas koji put požele kućni mir. Drugi dio tjedna obećava nešto dinamičniju sliku, pa ćete promoliti nos iz kuće i krenuti u potragu za novim avanturama. No s poslom ćete i dalje biti više manje na ratnoj nozi. Zabave će vam biti zabavnije od rada.
ZDRAVLJE: I dalje pazite na svoj želudac, imate sve šanse da zaradite gastritis. Nisu isključene ni nezgode vezane uz vodu.

Strijelac 

Strijelac

Strijelac

LJUBAV: I dalje ćete se dosta kretati među ljudima, no nigdje se nećete dulje zadržavati. Zato će vam novonastali odnosi uglavnom biti površnog karaktera. Ako vas to ispunjava, u redu. Oni koji već jesu u vezama dobivat će sve vrste prigovora od strane partnera (partnerice) kako malo vremena provodite zajedno, a puno vani i okolo. Jedino ako vam je vaša voljena osoba vrlo slična, onda ćete vrludati zajedno.
POSAO: Neozbilnost koju povrmeno znate pokazivati, ovih bi se dana mogla pretvoriti u pravu neodgovornost. Zahtjevi nadređenih bit će sve ozbiljniji i veći, a vi ćete biti sve samo ne to. Zato trebate jako paziti kako i koliko radite, a osbine kao što su profesionalnost, točnost, poštivanje dogovora, rokova i načina rada, trebate staviti na prvo mjesto. Nije vrijeme za šalu i shvatite to najozbilnije. Da vam kasnije ne bi bilo žao. Budete li se dovoljno uozbiljili, tjedan će proteći mirno.
ZDRAVLJE: Iako ćete u drugom dijelu tjedna odahnuti i osjećati opće olakšanje, istovremeno nisu isključeni akutni problemi sa želucem ili prsima. No kako dođu, tako će i nestati.

Jarac 

Jarac

Jarac

LJUBAV: Tjedan će biti obilježen vašom pojačanom sposobnošću za komunikacijom, pa tako i u osobnim odnosima. Naći ćete primjerene izjave, način kako da objasnite što zapravo želite, jasno ćete dati do znanja što osjećate, i zbog svega ostvariti još veću bliskost s voljenom osobom. Također ćete biti dovoljno ljubazni i ugodni drugoj strani. Oni koji su još sami u ovakvom tjednu imaju izrazito velike šanse za upoznavnaja i zbližavnja.
POSAO: Vjerojatno je da ćete se zateći u mreži ljudi kojim ćete trebati davati razne upute, informacije ili ih koordinirati u radnom procesu. Pokazat ćete se kao vrstan djelatnik, a ljudi će vam pristupati s povjerenjem. Neki Jarčevi i Jarice trebat će poći na kraći poslovni put i učiniti će to s velikim i neskrivenim zadovoljstvom. Na putu ne samo da će ostvariti sve što su zamislili, nego će naći načina i da se malo opuste i zabave. Spojit će na praktičan način ugodno s korisnim i kraj tjedna dočekati sretni. Čak ni trzavice koje će se povremeno pojavljivati u odnosima općenito, neće umanjiti njihovo zadovoljstvo postiguntim.
ZDRAVLJE: Dobro ste, osim što je dobro da se povremeno štedite i odmorite kad treba.

Vodenjak 

Vodenjak

Vodenjak

LJUBAV: Svojom zaslugom i stalnim trudom održavat ćete i razvijati svoju vezu na dobar način za oboje. U istoj ćete se osjećati sigurno i zaštićeno, a to je nešto što vam u ovom trenutku i te kako znači. Dobar tjedan s ugodnim ozračjem. Oni koji su još sami bez problema će krenuti u nova upoznavanja i to pod neobavezno, jer će u svemu dominirati njihova potreba za ljudima i društvom općenito.
POSAO: I dalje ćete imati dosta posla i raditi više nego inače. Na radnom mjestu bi se čak mogli i prenapregnuti, pa znajte kad je vrijeme za stanku i to poštujte. Zarada će vam biti sigurna. Ono što odradite bit će plaćeno. U drugom dijelu tjedna intenzivirat će se novi kontakti, najvjerojatnije s novim suradnicima na poslu. Možda ćete nekoga trebati provesti po firmi, pokazati mu kako se radi, ili ćete primati osobe na razgovor, te ih usmjeravati. U svakom slučaju pred vama su novi suradnici i brojna nova lica.
ZDRAVLJE: Vodite brigu što jedete, jer vam je cijeli probavni sustav i sve vezano uz izmjenu tvari u organizmu i dalje osjetljivije područje.

Ribe 

Ribe

Ribe

LJUBAV: Venera vas mazi i njeguje, vi ste se proljepšeli, pokazali se svijetu i sad čekate udvarače. Jedini otpor pokazivat ćete prema tradicionalistima. Pred vama je lijep tjedan u ljubavi kad ćete moći uživati udvoje, otvoreno pokazati nježnost, a da vam bude jednako uzvraćeno. Također ćete se aktivirati u izlascima, a na zabavama ćete doživljavati prihvaćanje i odobravanje svih svojih nastupa. Zato će i oni koji su još sami imati velike šanse za uspjeh.
POSAO: Umejtnici i sportaši i dalje će imati povećane mogućnosti rezultata i stvaranja. Sve druge Ribe imat će priliku otkriti svoju pravu prirodu, doprinijeti ugodnijem ozračju na radnom mjestu, predložiti svoju zanimljivu ideju, a koja će biti pažljivo saslušana. Čak i ako radite „najobičniji“ posao, ovih dana vi ćete nači načina da ga učinite i više nego zanimljivim, kako sebi, tako i drugima oko sebe. Snage ćete imati dovoljno, a mašte vam neće nedostajati. U drugom dijelu tjedna vrlo spretno znat ćete se dočekati na vlastite noge, te bez problema odreagirati na provokaciju. Sve će se završiti na šali.
ZDRAVLJE: U odličnoj ste formi kad bez problema prevazilazite tekuću melanholiju.

Izvor: horoskop.hr  

{mosgoogle center}






Povezano