Tjedni horoskop: 02.06. – 08.06.2008.

Piše: CroModa.com
Objavljeno 02.06.2008.

0

Ovan

Tjedni horoskop: 02.06. – 08.06.2008.: Ovan, bik, blizanci, rak, lav, djevica, vaga, škorpion, strijelac, jarac, vodenjak, ribe

 

Tjedni horoskop: 02.06. – 08.06.2008.

Ovan

Ovan

LJUBAV: Sve što ste oduvijek željeli reći svom partneru (partnerici) ovih dana moći ćete izraziti na tako jasan i učinkovit način, da vam u tome nitko neće biti ravan. Voljena osoba odlično će vas razumjeti, pa možete očekivati tjedan pun izmjene nježnosti, a vjerojatan je i kraći izlet ili putovaanje u vrlo zanimljivo mjesto. Oni koji su još sami, bez problema će izražavati svoje osjećaje.
POSAO: Većina Ovnova i Ovnica zateći će se ovih dana na poslovnom putovanju s kojeg će donijeti vrlo dobre dojmove i izgledne dogovore za razvijanje posla kojim se bave. Ako vam je pak posao vezan uz kontakte s drugim ljudima ili uz komunikacaije, i dalje ćete imati povećan opseg rada, pa ćete izgarati više nego inače. No to vam neće biti nimalo teško, jer imate dovoljno energije. Svima će na radnom mjestu biti povećana cirkulacija ljudi, pa su moguće posjete, odlasci u posjete, dakako radne, ili slično. Vi ćete uživati usvemu, jer volite kad se nešto događa.
ZDRAVLJE: Cijeli tjedan bit ćete u natprosječno dobroj formi.

Bik

Bik

Bik

LJUBAV: Koliko ćete se osjećati sigurni u svom odnosu s najdražom osobom, toliko ćete stalno biti u vanjskim iskušenjima da ga uprskate svojim nepromišljenim postupcima. Baš spomenuta sigurnost davat će vam krila da žučnije odreagirate, no učinak će biti nešto sasvim drugo. Suzdržite se na vrijeme i uživajte u onom što imate. Samci će balansirati između udvaranja (kad se oni nekom udvaraju) i odbijanja istih (ako se nađu u poziciji osobe kojoj se udvara).
POSAO: Kako vi ionako najviše volite novac, tako će vam ovaj tjedan biti iznimno drag, jer će se još više zakuhati tema zarađivanja, ubiranja, plaćanja, otkplaćivanja i ulaganja. Posebno će biti naglašeni dogovori oko toga, a vama će sve to biti prava poslastica. Ne postoji znak koji više ljubi novac i nekretnine od vas, pa ćete svaki detalj eventulanog dogovora, kao i svaku kunu, pažljivo prostudirati, iskalkulirati i postaviti tamo gdje joj je i mjesto.
ZDRAVLJE: Nervoza i napetost tjerat će vas u užurbane re-akcije, a posljedice bi mogle biti i manje ozlijede.

Blizanci

Blizanci

Blizanci

LJUBAV: Pred vama je definitivno vaš tjedan, pa tako i u ljubavi. Ne samo da ćete privlačiti osobe suprotnog spola bez ikakvog problema, nego bi se vaš partner (partnerica) mogao (mogla) ponovo zaljubiti u vas. Vi ćete osjećati isto, pa će dani biti obilježeni poljupcima i zagrljajima više nego inače, a emocije će biti na visini. Oni koji su još sami, imaju zaiste velike izglede da će nekoga sresti i gotovo je sigurno da će se zateći u zanimljivom društvu u kojem nitko neće ostati ravnodušan.
POSAO: Sad se možete razmahati do mile volje, jer vam planete, unatoč starim preprekama i ponekoj nerovzi, većinom idu na ruku. Čime god da se bavite, obavljat ćete to izuzetno dobro i pokazati svima kakav ste vi talent kad se radi o spretnosti, vjerštini, brzini, te komunikativnim sposobnostima. Trebate li prezentirati sebe, ovo je pravo vreijme za takvo nešto. Retrogradni Merkur povremeno će vas činiti nervoznim ili vas usmjeravati da čačkate i tamo gdje ne treba, no u trenutku, vi ćete se okrenuti, obrnuti i dočekati na noge s takvom sposobnosšću objašnjenja i s velikom uvjerljivošću, da biste na druge mogli ostaviti dojam prave začudnosti. Netko bi mogao povjerovati čak i da ste pravi genij.
ZDRAVLJE: Jasno vam je da je došlo vaših pet minuta, pa će vas i zdravlje služiti i više nego dobro.

Rak

Rak

Rak

LJUBAV: Nesposobnost da se saberete tokom cijelog tjedna bit će dovoljna da odustanete od bilo kakvih privatnih odluka. To će biti i dobro. Mnogi Rakovi i Račice ostat će živjeti u svom svijetu misli, čežnja i fantazija, a većina njih će maštati, bilo da su u nečijem zagrljaju, bilo da su sami. Tjedan je odličan za psihoanalizu, pa tako i onih suptilnih vibracija u vašim privatnim odnosima, no neka sve ostane u tajnosti vaših misli. Zadovoljite se tim da ste proniknuli u bit stvari i da vam je sad sve jasno.
POSAO: Ovo je tjedan dobar samo za rad umjetnika ili samaritanaca u humanitarnim udrugama. Također je dobar radni tjedan za Rakove svećenike. A svi ostali bit će poput pravi rakova, u svakom trenutku spremni na povlačenje unatrag, u skrivene dubine mora. Neće vam se dati raditi, osim ako to nije nešto direktno povezano s maštom, imaginacijom, kreacijom, religijom ili slično. Da, i psihijatri Rakovi će imati natprosječno mnogo posla, a i rezultata. Oni drugi (Rakovi), mogli bi se uglavnom zateći na drugoj strani, tj. na kauču psihoanalitičara, poluuspavani i sanjivi. Idealan tjedan je i za kraći odmor.
ZDRAVLJE: Dugo ćete spavati i nerado i teško se buditi. Većinu dana bit ćete uspavani i sporiji nego inače.

Lav

Lav

Lav

LJUBAV: Kao pravi kraljević ili priceza udvarat ćete svima oko sebe (ili ćete udvaranja prihvaćati). Bit će vam vrlo zabavno, a bit ćete u okruženju mnogih zanimljivih ljudi. Ako već jeste u paru, teško ćete odoljeti da se pokažete kao pravi gentleman (dama) i pred drugima, što bi moglo zasmetati vašoj najdražoj osobi. Zato ne zaboravite njoj osobno pokazati nježnost i pažnju na vrijeme. Neka zna da je prva (prvi) u vašem srcu.
POSAO: Bit ćete bučniji nego inače, a kako ste po prirodi dovoljno bučni, tako ćete sada ići na živce nekim svojim suradnicima na poslu. No u svemu tome ima i jedna dobra stvar: zbog toga će gledati da vas se što prije riješe, pa će vam progledavati kroz prste kad zbrišete s radnog mjesta. Jasno je da ćete završiti na suncu neke fine terase gledajući lokalne cure (ili dečke), a kako ćete biti prilično raspoloženi za zabavu, izgledan je dobar provod u vrijeme radnog vremena. Poslove ćete prebacivati na kolege, ili će ih oni uzimati k sebi samo da se vas dosadnog riješe. Ipak, odredite granicu u svemu.
ZDRAVLJE: Povećane aktivnosti i akcije označit će i ovaj tjedan, a uz sve može doći i prenapregnutost ili lakši problemi sa srcem. Dakako, samo ako ne usporite na vrijeme. Inače ste dobro.

Djevica

Djevica

Djevica

LJUBAV: Ljubavne strune malo će popustiti, a kad se svemu doda vaša razvijena sposobnost prigovaranja svemu i svačemu, pazite da ne učinite svoju vezu napornom. Ili bar da vi ne postanete takvi, jer bi vam voljena osoba mogla zamjeriti. U svakoj vezi ima uspona i padova, pa i onog vremana kad stvari pomalo „štekaju“. Ako se prema svemu postavite zrelo i po mogućnosti s humorom, ovo bi mogao biti sasvim podnošljiv tjedan.
POSAO: Iako će vam se činiti da vam stvari nikako ne idu na ruku, ipak je vjerojatno da će vas cijeniti na poslu, a zbog svega bi vam mogli povjeriti i nove zahtjevnije zadatke. Neće vam biti drago i nećete uopće biti svjesni da se stvari razvijaju u vašu korist, nego ćete nalaziti primjedbe svemu i svačemu. Dugoročno gledajući, situacija vam je bolja nego što vi mislite, no kako to sad nećete uviđati, tjedan će biti obilježen neraspoloženjem i umorom.
ZDRAVLJE: Bit ćete poprilično u „out“-u, smanjenog imuniteta, pa vam se mogu vratiti sve vaše stare uobičajene boljke sitnijeg, no dovoljno dosadnog karaktera, da ih osjećate kao smetnje.

Vaga

Vaga

Vaga

LJUBAV: Vaši privatni odnosi bit će na vrlo visokoj razini, bar što se ponašanja tiče. I vi i vaša voljena osoba ponašat ćete se jedno prema drugom poput prave aristokracije finih manira, pa će svatko tko vas vidi pomisliti kako se radi o pravom gentlemanu i dami. Ovo će zaista biti profinjeni dani kad će vaš osjećaj za lijepo doći do punog izražaja. A neće vam nedostajati ni ono tako potrebno zrnce filozofskog stava koji život čini intrigantnijim i dubljim. Samci će samom svojom pojavom privlačiti osobe suprotnog spola. Jedini problem bit će da li će im se, tako finim, ona druga strana usuditi približiti.
POSAO: Neke Vage krenut će put inozemstva ili će planirati godišnji osmor povezan s istim. Druge će razmišljati kako da dugoročno razviju posao koji rade i svoje radno vrijeme ovaj tjedan, posvetit će planiranju i razradi onog što osmisle u tom pravcu. Radni sati bit će posvećeni pomalo apstraktnom radu i na neopipljiv način vi ćete slagati kockicu po kockicu onog što će tek uslijediti.
ZDRAVLJE: Vi ste sve bolje, a tako će biti i cijeli ovaj tjedan. Dobroj kondiciji pridružit će se i dobro raspoloženje.

Škorpion

Škorpion

Škorpion

LJUBAV: Dosta vam je zatezanja i željeli biste popraviti svoje odnose. Ukoliko se budete kontrolirali na vrijeme i znali zauzdati svoje ponekad bučnije reakcije, imate velike izglede da uljudite kako sebe, tako i svog partnera (partnericu). I to najvjerojatnije kroz bogato osmišljen erotski život. Ništa neobično za vas. Oni koji su još sami, gledat će da se što prije približe osobi koja ih zanima. Dakako, na konkretan način.
POSAO: Ako još niste uzeli kredit ili našli sponzora za svoj posao, ovih dana vjerojatno je da će se stvari na tom planu raščistiti, a vi dobiti ono što ste tražili. Iritirat će vas vaši nadređeni i odnos s njima i dalje će biti pun napetosti ili nerazumijevanja. Na vama je da vježbate toleranciju i da budete taktični koliko god možete. Poštujete principe, pa ćete tako morati i ovaj put. Jača karta vam je strpljenje i dosljednost. Neki Škorpioni i Škorpionke bit će na pragu da promijene posao.
ZDRAVLJE: I dalje ćete biti napetiji nego inače, pa ćete skakati na svaku sitnicu koja će vas izbacivati iz takta.

Strijelac

Strijelac

Strijelac

LJUBAV: Najbolje bi vam bilo da se zvučete u mišju rupu, jer ćete imati osjećaj da se sve urotilo protiv vas, bar kad se radi o vezi s voljenom osobom. Kako ste poznati „bjegunac“ koji zbriše i prije nego što se čovjek okrene, tako ćete vjerojatno i ovaj put nastojati „zdimiti“ prije nego se stvari razviju do razine sukoba. Možda to i nije tako loše, a kasnije kad se vratite očekivat ćete da vam se progleda kroz prste i pređe preko svega, kao što ste i vi sami sposobni za nešto slično. To je vaš način rješavanja problema.
POSAO: Gotovo ništa neće biti onako kako biste vi željeli i to će vas stalno ispunjavati nezadovoljstvom. Važno je da ništa ne shvaćate preozbiljno, a možda je i vrijeme da odete na godišnji odmor. Problem je u tome što ste puni energije, a okolnosti vam ne idu na ruku, pa nemate priliku da ostvarite ono što biste mogli poduzeti. Možete upasti u zamku da rasipate energiju na besmislene rasprave ili slično. Ako vidite da ne ide, strpite se i radite ono što možete. Kad tad doći će i bolji dani.
ZDRAVLJE: Većinu tjedna mučit će vas neraspoloženje, a njemu će se pridružiti i nešto manji imunitet. Nekako ćete balansirati jer ćete imati dovoljno energije, no sve će od vas zahtijevati ulaganja dodatnih napora. Kraj tjedna bit će obilježen umorom.

Jarac

Jarac

Jarac

LJUBAV: Dobri ljubavni dani pokazat će se kroz zajedničko bavljanje kulinarstvom, rekreacijom u svrhu održavanja zdravlja i kondicije, ili kroz neki zanimljiv hobi. Dani će biti ispunjeni nizom zanimljivh sitnica koje ćete upražnjavati udvoje, a svemu neće nedostajati nježnosti i pažnje. Oni koji su još sami, mogli bi baš kroz slična bavljenja sresti osobu koja će ih zaintrigirati, pa neka posjete svoj hobi klub.
POSAO: Vjerojatno je da ćete biti do grla u poslu, a na godišnji nećete ni pomisliti. Mnogo zadataka past će na vaša leđa, a vi ćete biti dobre volje, spremni da radite za dvoje i bez ikakvih problema funkcionirat ćete u svemu što god da radite. Za druge ćete opet biti primjer i pokazati se kao pravi radnik udarnik. Može se reći da ćete i uživati na poslu, jer će i odnosi sa suradnicima biti na zavidnoj razini, a neki će tu naći i simpatiju.
ZDRAVLJE: Povećan interes za brigu o zdravlju i dalje će doprinositi vašem inače vrlo dobrom stanju.

Vodenjak

Vodenjak

Vodenjak

LJUBAV: Neki od vas mogli bi se zagledati u mlađe osobe na štetu svog starijeg partnera (partnerice). I to više zato jer vas ovaj potonji dovodi do ludila i ide vam na živce, pa ćete utjehu tražiti u mlađem društvu. Ipak, pazite da ne pretjerate, pa da vam kasnije bude žao. To što vam nije najbolje u vezi, samo je faza kroz koju morate proći, a da li je to dovoljan motiv da se zalijepite za nekog samo simpatičnog, odvažite sami.
POSAO: Kakav posao, kad je vrijeme za zabavu. Tako bi se moglo opisati vaše stanje cijeli ovaj tjedan. Oni koji rade, ići će na posao samo da ga odrade, a glavni interes bit će im onaj u slobodno vrijeme i povezan sa društvom i prijateljima, mladim osobama i tulumima. Oni koji su vezani uz sport ili djecu, bit će im potpuno posvećeni, a ako vam je profesija povezana s istim, imat ćete dosta posla. No svi će biti prilično zabavljački raspoloženi i otvoreni za druženja i ljude općenito.
ZDRAVLJE: Nastojte se ne uzbuđivati i smireno gledati na ono što vam život nosi. Naći ćete u sebi dovoljno snage da to možete.

Ribe

Ribe

Ribe

LJUBAV: Složen ljubavni život zakomplicirat će se još više. Ne pokušavajte otpetljati gordijski čvor, kad znate da se on rješava presijecanjem. Ako niste spremni na tako nešto, ili ako mislite da okolnosti nisu zrele za to, onda se primirite, održavajte postojeće stanje i čekajte dok ne dođu bolji dani. Samci će uglavnom doživljavati peripetije i petljavine, a nisu isključeni ni nesporazumi.
POSAO: Mislit ćete da su vam ovo baš teški dani, no znajte da uvijek može biti i teže. Uz dosta posla i manjak energije, malo je vjerojatno da ćete dobro funkcionirati na radnom mjestu. Pokušajte se opuštati kad god možete i maknite iz glave loše misli i brige. Nevozu koja se bude pojavljivala jednko ignorirajte i vodite se mišlju da poslije kiše dolazi sunce. Koji put jednostavno u životu dođu ovakvi dani kad vam se ništa ne da, ali i sami znate da će i oni proći.
ZDRAVLJE: Nervoza, manjak energije, umor i manji problemi s tlakom, mogli bi ovaj tjedan učiniti nešto napornijim.

Izvor: Horoskop.hr






Povezano