Ti divni ljetni detalji: Ove sezone nosimo upečatljive komade nakita

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 27.05.2019.

0

Foto: Zlatarna Celje

Foto: Zlatarna Celje

Kolekcije nakita Luminous i Evergreen odlikuju ekskluzivan i unikatan dizajn, izražajne boje te besprijekorna kvaliteta

Očekujte neočekivano! Zlatarna Celje predstavlja nove zlatne kolekcije koje nose bezvremenski pečat i pozivaju na vječnu eleganciju i stil. Kolekcije Luminous i Evergreen odlikuju ekskluzivan i unikatan dizajn, izražajne boje te besprijekorna kvaliteta.
Foto: Zlatarna Celje

Foto: Zlatarna Celje

Nevjerojatna kreacija koja dolazi iz Zlatarne Celje je prsten iz kolekcije Luminous. Izrađen je od bijelog zlata i plavog topaza, a obrubljen je dijamantima različite veličine. Unikatan dizajn ovog prstena je ujedno ženstven i moćan. Prsten je u limitiranom izdanju dostupan u poslovnici Zlatarne Celje, Praška 8 u Zagrebu.
Foto: Zlatarna Celje

Foto: Zlatarna Celje

Neke kolekcije su neprolazne, a to dokazuje i nova zbirka nakita Evergreen. Fatalna privlačnost bijelog zlata i zelenog topaza zrače radijantnom ljepotom i prizivaju ljetne elegantne kombinacije koje odišu svježinom, ali i neprolaznošću.

Foto: Zlatarna Celje

Foto: Zlatarna Celje

Nove srebrne Lencia kolekcije iskazuju najljepše emocije. Kolekcija Hearts je mladenačka i uvijek spremna za dnevne i večernje kombinacije. Ogrlice u obliku srca za emocije koje povezuju, a prstenje za ljubiteljice odvažnijih komada nakita.

VIŠE O TEMAMAnakitZlatarna Celjeprstenjeogrlice
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se