The Telegraph preporučuje Hrvatsku kao idealnu destinaciju

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 15.05.2020.

0

Ilustracija. Foto: Hrvatska turistička zajednica

Ilustracija. Foto: Hrvatska turistička zajednica

Poznati britanski dnevni list The Telegraph u svom je nedjeljnom izdanju preporučio Hrvatsku i hrvatske destinacije kao savršene za 'postkorona' odmor

U objavljenom članku, Telegraph opisuje Istru kao predivnu regiju s dramatičnom obalom, tajnim plažama i bajkovitom unutrašnjosti u kojoj se mogu probati neka od najboljih europskih vina. Kvarner i "šetnja Lungomarem do Voloskog, preko Opatije i Lovrana, prolazeći luke, uvale i vile s bujnim vrtovima magnolija i čempresa, uz pogled preko veličanstvenog Kvarnerskog zaljeva i njegovih otoka" predstavljeni su kao nezaboravno iskustvo koje se ne smije propustiti. Nešto južnije, nacionalni parkovi Kornati i Krka posebno su istaknuti kao dragulji šibenske regije.

Uz to, britanski The Sun, u novokreiranoj kolumni namijenjenoj za inspiraciju pri planiranju putovanja nakon krize, izdvaja Cavtat, kojeg uspoređuje s francuskom Azurnom obalom.

The Telegraph sa svojim dnevnim i nedjeljnim print i online izdanjima doseže preko 12 milijuna čitatelja mjesečno, dok dnevne novine The Sun dosežu gotovo 33 milijuna čitatelja mjesečno putem online i print kanala.


VIŠE O TEMAMAhrvatski turizamHrvatska turistička zajednicaThe TelegraphThe Sun
Povezano