The One Gold, novi mirisni duo iz Dolce&Gabbane

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 02.11.2021.

0

The One Gold

The One Gold

The One Gold i The One For Men Gold slavi žene i muškarce koji zadivljuju svijet svojom blistavom energijom

Stigao je novi mirisni duo iz Dolce&Gabbana Beauty kolekcije, The One Gold i The One For Men Gold. Oslanjajući se na naslijeđe The One linije, ovi sofisticirani novi mirisi utjelovljuju blistavu energiju i magnetsku karizmu. Objedinjujući duh samopouzdanja i neodoljive privlačnosti, The One Gold i The One For Men Gold slavi žene i muškarce koji zadivljuju svijet svojom blistavom energijom.

The One Gold

The One Gold slavi ženu koja zrači elegancijom u svemu što radi. Ona je jedinstvena, neovisna i šarmantna, a njezina radost i karizma sjaje iznutra. The One Gold Eau de Parfum Intense predstavlja moćnu modernu ženstvenost u olfaktornom obliku. Kreiran od master parfumerke Violaine Collas ovaj voćno cvjetni miris kombinira sočnu zlatnu šljivu i superesenciju svježih cvjetova ruže s tajanstvenim pačulijem i zavodljivim bijelim mošusom.

The One For Men Gold

The One Gold slavi muškarca koji zrači prirodnim, ali besprijekornim magnetizmom. Pravi džentlmen, odiše samopouzdanjem, svojom urođenom elegancijom i jedinstvenim stilom. The One For Men Gold mirisno je utjelovljenje muške karizme. Sofisticiran Eau de Parfum Intense neodoljivo je primamljiv, kao i muškarac koji ga nosi. Kreiran od strane tri proslavljena parfumera - Rodriga Flores-Rouxa, Michela Girarda i Olivier Pescheuxa, miris je uzvišena fuzija sočnih citrusa, ljutog đumbira i raskošnog pačulija.


VIŠE O TEMAMAženski mirisiDolce&Gabbanaženski parfemimuški parfemi
Povezano