The One by Oriflame spaja modu i ljepotu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.03.2014.

10

The One by Oriflame

Oriflame predstavlja make-up kolekciju The One, za koju je ova kozmetička kuća priredila i najveće lansiranje u povijesti švedskih make-up brendova

The One by Oriflame

Kolekcija The One sadrži preko 30 inovativnih, modernih i raznolikih make-up proizvoda za kreiranje željenog izgleda da bi što više naglasili individualnu ljepotu. The One je puno više od make-up proizvoda – nadahnuta je posljednjim modnim trendovima, objedinjuje svijet ljepote i mode u jednu pristupačnu make-up cjelinu.
Nastala je kao rezultat pomnog istraživanja i osluškivanja želja Oriflameovih članova, a osmišljena je da bi savršeno odgovarala svim njihovim potrebama. Navedena kolekcija će u Hrvatskoj biti dostupna od 1. travnja 2014. godine, isključivo online te preko Oriflameovih kataloga.
Uz kolekciju The One by Oriflame moguće je kreirati nekoliko različitih izgleda, od dramatičnog i glamuroznog preko modernog izgleda za svaki dan do izražajnog koji će trajati cijeli dan i noć. Kolekcija se sastoji od tri podkolekcije: Svakodnevna ljepota, Snažan dojam i Dugotrajan izgled.

Snažan dojam

Uz proizvode iz ove podkolekcije postiže se glamurozan izgled koji neće ostati neprimijećen i koji daje osjećaj snage i  samopouzdanja. Proizvod koji je neophodan za ostavljanje snažnog dojma je Volume Blast maskara, koja trepavicama daje 24 puta veći volumen za dramatičan, prodoran pogled.

Svakodnevna ljepota

IlluSkin tekući puder te IlluSkin korektor daju koži prirodan sjaj i prekrivenost te čine savršenu podlogu za svakodnevni izgled.

Dugotrajan izgled

Lakovi za nokte Long Wear savršen su primjer postojanih proizvoda jer su otporni na pucanje i traju do 14 dana.

VIŠE O TEMAMAOriflamemaskarakorektoriVolume Blast
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se