The House of Creed ekskluzivno u parfumerijama Belodore

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 20.01.2022.

0

The House of Creed

The House of Creed

U parfumeriji Belodore, koja je nedavno otvorila svoju prvu trgovinu u Zagrebu, možete pronaći preko 20 različitih muških i ženskih parfema brenda Creed

Belodore, lanac specijaliziranih niche parfumerija koji je nedavno otvorio vrata svoje prve trgovine u samom srcu Zagreba, danas je objavio ekskluzivno partnerstvo s jednom od najstarijih parfemskih kuća na svijetu - The House of Creed. Belodore tako postaje prvo službeno maloprodajno mjesto za kompletnu kolekciju ove prestižne parfemske kuće.

Parfemska kuća čija izvrsnost odolijeva stoljećima prepoznaje potrebe istinskih džentlmena već 260 godina. Priča o prvom parfemu iz 1781. nam već daje naznake da je riječ o izvanvremenskom brendu. James Henry Creed kreirao je parfemizirane kožne rukavice specijalno za kralja Georgea III, koji je potaknuo osnivača da svoju vještinu prenese u bočicu parfema. Tako je nastao Royal English Leather, bogata mješavina jantara, mandarine i sandalovine.

Koristeći moderni pristup povijesnom naslijeđu, Creed oslikava umjetnost u pravljenju parfema, apsolutnu premium kvalitetu i bezvremenost. Upakirani u elegantne bočice, parfemi predstavljaju raskoš i izvrsnost tehnike obrade sirovih materijala. Tako se među njima ističe Green Irish Tweed, jedan od najpoznatijih mirisa kuće. Svjež i aromatičan miris odiše zelenim notama skrojenim do savršenstva. Parfem slavi bogato modno naslijeđe porodice Creed i predstavlja neočekivani zaokret u klasici.

Jedna od najvećih zvijezda iz opusa parfema Creed je i remek-djelo Creed Aventus, miris inspiriran dramatičnim životom Napoleona Bonaparte koji slavi snagu, moć i uspjeh. Sofisticirana mješavina za muškarce koji znaju uživati u životu. Ovaj popularan parfem dobio je i svoju žensku verziju - Aventus For Her. Cvjetni i oštar miris inspiriran je djelima nekih od najmoćnijih žena u povijesti i modernim ženama koje samouvjereno ruše sve granice, jer Aventus živi u svakoj ženi.

Danas, Oliver Creed kao sedma generacija obitelji nastavlja veliku tradiciju brenda vođenog težnjom prema umjetnosti i savršenstvu. U Belodore parfumeriji u Zagrebu možete pronaći preko 20 različitih muških i ženskih parfema brenda Creed.


VIŠE O TEMAMABelodore Zagrebšoping u Zagrebu. parfumerije u Zagrebu
Povezano