Terre Sauvage na čak 100 stranica hvali Hrvatsku

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.04.2023.

0

Foto: Hrvatska turistička zajednica

Foto: Hrvatska turistička zajednica

Osim Plitvičkih jezera, u magazinu su predstavljeni i nacionalni parkovi Sjeverni Velebit, Krka te Kornati, Park prirode Papuk, kao i posebnosti Istre

Jedan od najčitanijih i najutjecajnijih francuskih magazina specijaliziranih za turističke teme i putovanja Terre Sauvage, koji mjesečno prati milijun čitatelja, svoje svibanjsko izdanje magazina posvetio je Hrvatskoj kao turističkoj destinaciji posvetivši joj čak 100 stranica, dok naslovnicu ovog broja krasi prekrasna fotografija Plitvičkih jezera.

Osim Plitvičkih jezera, u magazinu su predstavljeni i nacionalni parkovi Sjeverni Velebit, Krka te Kornati, Park prirode Papuk, posebnosti Istre  te još mnogo toga. "Hrvatsku ne čine samo lijepe plaže i stari kamen.. Hrvatska je zemlja u kojoj priroda, na naše oduševljenje, posjeduje tisuću i jedno lice", istaknuo je u uvodniku glavni urednik magazina Oliver Thevent.

Popularnost Hrvatske u na francuskom tržištu potvrđuju i brojke iz sustava eVisitor prema kojima su Francuzi u dosadašnjem dijelu godine ostvarili preko 42.000 dolazaka i više od 111 tisuća noćenja što u usporedbi s prošlogodišnjim rezultatima predstavlja rast u dolascima od 21 posto te u noćenjima od 8 posto.


VIŠE O TEMAMATerre Sauvagehrvatski turizam
Povezano