Tereza Kesovija i Barbara Nola otkrile suhi šampon Klorane

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 05.12.2014.

1

Ususret hladnim zimskim danima, glazbena diva Tereza Kesovija, glumice Nataša Dangubić i Daria Lorenci predstavile su inovativni suhi šampon Klorane

Razvijen iz patentirane tehnologije i jedinstvenih znanja i vještina, Klorane suhi šampon temelji se na ekskluzivnoj kombinaciji mikroniziranih prašaka prirodnog podrijetla. Njihov odabir i uravnotežena kombinacija osnova su kvalitete proizvoda. Gustoća i osobita finoća prašaka jamči maksimalnu moć upijanja, vrlo mali ostatak na kosi i optimalno uklanjanje eventualnog viška proizvoda četkanjem kose.
"Oduševljena sam novim suhim šamponom Klorane, koji je idealan za svaku priliku kada ste u žurbi ili nemate priliku oprati kosu i izgledati kao da ste od frizera. Preporučila bih ga svima!" - izjavila je glumica Kristina Krepela.
Suhi šampon Klorane

Suhi šampon Klorane

Laboratoriji Klorane iskoristili su originalnu i patentiranu formulu suhog šampona sa zobenim mlijekom i mikroniziranim upijajućim prašcima te joj dodali mineralne pigmente, kako bi je prilagodili primjeni na tamnoj kosi.

Na predstavljanju u Velvet caféu, novi su šampon isprobale i glazbena diva Tereza Kesovija, glumice Barbara Nola, Kristina Krepela te voditeljica Darija Mikulandra.

Šampon Klorane svoj globalni uspjeh duguje jedinstvenoj učinkovitosti, kao i prilagodbi originalne namjene. Vizionarska je formula s kojom se još uvijek ništa ne može usporediti. Kopiran sto puta, a nikada u potpunosti, svoj uspjeh duguje ključnim vrijednostima brenda KLORANE: učinkovitost i primjena biljnih ekstrakata, poduprte ekskluzivnom botaničkom stručnošću i jedinstvenim radnim znanjima i vještinama.

VIŠE O TEMAMABarbara NolaKloraneTereza KesovijaKristina KrepelaDaria LorenciDarija Mukulandrašamponi za kosuSanja Benco
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se