Tenisice s karakterom: Converseovi modeli u koje smo se zaljubili!

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 10.04.2017.

186

Converse | 729 kn @ ShoeBeDo

Converse | 729 kn @ ShoeBeDo

Converse i ovog proljeća donosi nekoliko hit-modela, a mi smo izdvojili tri trendovska kojima jednostavno nećete moći odoljeti!

Bijele tenisice su apsolutni proljetni hit, a ovog proljeća posebno dobro prolaze u kombinaciji sa srebernim i zlatnim detaljima. Baš to pronašli smo u režiji Conversea, koji nam svoje kultne visoke i niske modele Chuck Taylor All Star donosi u nekoliko neodoljivih izdanja.

Converse | 549 kn @ShoeBeDo

Converse | 549 kn @ShoeBeDo

Najveći hit su visoke tenisice srebrnog sjaja (ShoeBeDo - 729 kn), zatim visoke bijele tenisice sa zlatnim dekorativnim detaljima (ShoeBeDo - 549 kn) te jedan niski model upotpunjen srebrnim detaljima (ShoeBeDo - 529 kn)

Converse | 529 kn @ ShoeBeDo

Converse | 529 kn @ ShoeBeDo

Converse Rubber Shoe Company osnovana je 1908. godine u američkoj saveznoj državi Massachusetts, a 1917. godine tvrtka je kreirala prvu, danas veoma poularnu, 'starku'. Tenisice su u početku zamišljene kao elitne cipele za profesionalne košarkaše. 1921. godine Charles 'Chuck' Taylor pridružio se košarkaškoj momčadi koju je sponzorirala Converse kompanija te je dodao nekoliko promjena u postojeći model tenisice, a ona je dobila izgled koji se do dan danas nije mnogo promjenio. Starke su danas simbol mladenačkog bunta i individualnosti, a neodoljive su svima koji slave duh originalnosti.


VIŠE O TEMAMAtenisiceConverseženske tenisiceShoeBeDoStarkebijele tenisicesrebrne tenisiceChuck Taylor All Starženska obuća
Povezano