Tenisice na +35? Može! Odabrali smo najbolje modele iz Massa

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.06.2019.

0

Foto: Mass

Foto: Mass

Tenisice su uvijek poželjne, u ljetnoj sezoni najradije ih kombiniramo uz lepršave suknje i haljinice te neizostavne vruće traper hlačice

Iako nas posljednjih dana griju iznimno visoke temperature zraka, mnoge zaljubljenice u modu ne odriču se svojih omiljenih tenisica. U ljetnoj sezoni najradije ih kombiniraju uz lepršave suknje i haljinice te neizostavne vruće traper hlačice.

Mass - 619 kn

Mass - 619 kn

Jedna od njih je i mlada YouTube zvijezda i influencerica Ema Luketin. "Definitivno sam jedna od cura koja smatra da bijelih tenisica nikad nije dosta. Moj ormar ih je pun, ali naravno uvijek stane još", kaže Ema.

Mass - 659 kn

Mass - 659 kn

"Svoje nove Replay tenisice iz Massa prvi put sam prošetala ove godine u Splitu. Lagala bi vam kad bi rekla da se u njima nisam osjećala posebno. U ovom jednostavnom outfitu s ravno rezanom traper suknjom i s t-shirt majicom s printom, ove tenisice bile su pun pogodak.

Mass - 659 kn

Mass - 659 kn

Mass - 699 kn

Mass - 699 kn

Šljokice i lakirani dijelovi na tenisicama daju jako elegantan i glamurozan, ali i dalje opušten ljetni look. Tako da su ove tenisice moju kombinaciju baš podigle i učinile je posebnom.

Ema Luketin

Ema Luketin

Jedva čekam vidjeti s čime sve ove tenisice mogu kombinirati i prošetati u njima po ovom ljetnom suncu" – otkrila nam je Ema, a mi smo oduševljeni njezinom modnom kombinacijom pronašli slične modele na policama Massa. Neki od njih su trenutno na sniženju, tako da – vrijeme je za šoping!


VIŠE O TEMAMAtenisiceMass ShoesReplayženske tenisiceEma Luketin
Povezano