Tenisice koje svima daju do znanja da su... Gucci!

Piše: K.L., Zagreb
Objavljeno 25.09.2017.

0

Tenisice by Gucci

Tenisice by Gucci

Ako vam isticanje logotipa na dosadašnjim Guccijevim stvarčicama nije bilo dovoljno, stižu nove tenisice koje baš svima daju do znanja da su... Gucci!

Gucci će uskoro (točan datum još nije poznat) i službeno lansirati nove tenisice koje su već privukle veliku pažnju zaljubljenika u modu. Savršene su za one koji vole isticati brendove jer - u ovom slučaju svi oko vas će znati da je riječ o Gucciju.
Bijele kožne tenisice u sportskom stilu začinjene su predimenzioniranim grafičkim logotipom i jasno istaknutim imenom brenda, postavljenim na čak četiri mjesta.
Iako još uvijek nije poznat točan datum njihovog dolaska u trgovine, cijena nije tajna: za ovaj model trebat će izdvojiti 820 američkih dolara (oko 5.160 kuna).

Zanimljivo je da je ovaj model tenisica - u "golom" izdanju, bez istaknutog naziva brenda i logotipa -  prvi put predstavljen u okviru Guccijeve cruise kolekcije za 2018. godinu.

VIŠE O TEMAMAtenisiceGuccibijele tenisice
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se