Techno zvijezda Konstantin Sibold u petak u Zagrebu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.03.2024.

0

Konstantin Sibold. Foto: Pwti Kupe

Konstantin Sibold. Foto: Pwti Kupe

Na dosad najatraktivnijem One Drop Musicu uz zvijezdu melodičnog techna Konstantina Sibolda nastupaju i francuski duo Abstraal te šibenski DJ BSSSIDE

Zagrebački Peti Kupe pretvara se ovog petka, 28. ožujka u epicentar melodičnog zvuka. Na redu je novo izdanje One Drop Musica s dosad možda najatraktivnijim line-upom kojeg predvodi zvijezda melodic techno scene Konstantin Sibold.

Kao vrlo tražena figura trenutno vrlo popularnog melodic techno žanra, Sibold prvi put dolazi u Zagreb. Hrvatska publika imala ga je prilike slušati na otvorenju prošlogodišnjeg Sonus festivala zajedno s Kevinom De Vriesom, a nastupao je i na svim većim svjetskim pozornicama, kako festivala, tako i klupskih večeri.

Karijeru je Sibold gradio kao rezident u klubu Rocker 33 u Stuttgartu, prije nego li je 2013. krenuo osvajati svjetsku scenu sa svojim izdanjem “Madeleine” na etiketi Innervisions. U sljedećih deset godina, postao je važna figura izdavački kuća Innervisions i Afterlife, posebice sa svojim izdanjima koja predstavljaju najprogresivniji oblik melodic techno zvuka.

Zagrijavanje i uvod u party napravit će istinska progresivna snaga s juga, šibenski DJ BSSIDE, a nakon nastupa zvijezde večeri, blistavi line up zatvara francuski melodic duo Abstraal. Dvojac iz Lyona, koji je udružio snage krajem 2010-ih, karakterizira futuristički zvuk. Podržale su ga brojne legende scene što ih je ih dovelo do priključivanja Family Piknik brendu, kao i stvorilo priliku za nastup za Cercle.


VIŠE O TEMAMAPeti Kupekoncerti u ZagrebuKonstantin Sibold
Povezano