Techno atrakcija Korolova uskoro na otoku Krku

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 27.07.2022.

0

Korolova. Foto: Promo

Korolova. Foto: Promo

Korolova će svojim emotivnim, ali i energičnim zvukovima rasplesati publiku novog kluba Diamond kod Malinske na otoku Krku

Melodični house i techno vrlo su popularni žanrovi, a na Krk ovog petka, 29. srpnja stiže ukrajinska zvijezda koja je doživjela brzi uzlet na toj sceni. Korolova će svojim emotivnim, ali i energičnim zvukovima rasplesati publiku novog kluba Diamond kod Malinske.

O njezinoj popularnosti govori podatak da je samo u jednoj godini imala 60 nastupa u čak 20 zemalja, a njezini videi na Youtubeu dosežu desetke milijuna pregleda. DJ karijeru započela je prije 10 godina, a u glazbi je, kaže, još od glazbene škole koju je počela pohađati kao 6-godišnjakinja.  

"Ne bih rekla da je bilo teško uspjeti. Nikad mi nije bio cilj biti na vrhu ili poznata. Jednostavno uvijek radim ono što volim, produciram, puštam glazbu i to radim sa strašću", veli Korolova uoči nastupa na Krku.

Za svoj osobni stil odabrala je melodični techno kojeg je oduvijek slušala, a danas je i po svojem producentskom radu poznata kao istaknuta predstavnica ovog žanra.

Ukrajinska zvijezda ponovo dolazi u zemlju koju smatra nevjerojatnom. "Sretna sam što se vraćam u prekrasnu Hrvatsku. Vidjela sam puno videa iz Diamonda, izgleda fantastično i jedva čekam zasvirati u ovom klubu. Vidimo se na plesnom podiju!"

Nastup Korolove uvod je u nastavak sjajnih gostovanja u kolovozu. U petak, 5. kolovoza će u sklopu BSH partyja zasvirati Joey Daniel i Stacey Pullen, dok dan kasnije impresivnu pozornicu u Diamondu zaposjeda turska zvijezda Burak Yeter. Slavni francuski duo Ofenbach nastupa 12. kolovoza, a pravi spektakl slijedi 18. kolovoza kad stiže duo Shouse, poznat po megahitu Love Tonight. Jednako atraktivan bit će i nastup južnoafričkog house DJ-a Thembe, zvijezde klubova i festivala od Ibize do Meksika.

Ulaznice za nastup Korolove mogu se nabaviti na entrio.hr.


VIŠE O TEMAMAKlub DiamondMalinskaotok KrkKorolova
Povezano