Te divne (pro)ljetne boje: Vrijeme je za šarene sandale!

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 23.04.2018.

245

Sandale by Alexandre Birman | Foto: Net-a-porter

Sandale by Alexandre Birman | Foto: Net-a-porter

Snažnu dozu inspiracije pronašli smo u online shopu Net-a-porter, sa čijih virtualnih polica vrebaju neodoljive sandale dizajnerske etikete Alexandre Birman

Rani i neočekivani dolazak klimatološkog ljeta ubrzao je procese i u svijetu mode, pa su mnogi već sada u slatkim dilemama koje i kakve sandale odabrati za sve toplije dane. S obzirom na to da ovog proljeća i ljeta boje i uzorci diktiraju trendove, naš prijedlog su... ludo zavodljive šarene sandale na visoku petu!

Snažnu dozu inspiracije pronašli smo u online shopu Net-a-porter, sa čijih virtualnih polica vrebaju neodoljive sandale dizajnerske etikete Alexandre Birman, poznate po ženstvenoj, jednostavnoj i efektnoj obući žestoko inspiriranoj egzotikom Brazila, odakle i dolazi ovaj sve popularniji 41-godišnji dizajner.

Šarene sandale - savršen izbor za toplije dane i noći!

Šarene sandale - savršen izbor za toplije dane i noći!

Sandale nazvane 'Lolita' osvajaju otkačenom kombinacijom duginih boja i romantičnim mašnicma, stižu na potpeticama visokim deset centimetara, a dostupne su po cijeni od 625 američkih dolara (oko 3.800 naših kuna).

Ako ništa drugo, mogu poslužiti kao dobro nadahnuće za pronalazak sličnog, cjenovno kudikamo povoljnijeg modela na policama nekog od high-street brendova.


VIŠE O TEMAMAsandaleNet-a-portersandale na visoku petucipeleAlexandre Birmansandale s potpeticom
Povezano