Taylor Swift s prestižne naslovnice najavila proljeće u žutom

Piše: T.M., Zagreb
Objavljeno 28.02.2019.

1

Foto: Quentin Jones

Foto: Quentin Jones

Američka superzvijezda Taylor Swift na naslovnici novog Ellea blista u žutom, od glave do pete odjevena u Guccijeve komade

Američka glazbena superzvijezda Taylor Swift (29) lice je s naslovnice novog, travanjskog broja britanskog magazina Elle, posvećenog muzici. Na inspirativnom coveru koji nam širom otvara vrata proljetne sezone, Taylor je zasjala od glave do pete odjevena u komade iz nove Guccijeve kolekcije. Proljeće će definitivno biti u znaku žute boje, a ova fantastična naslovnica samo je još jedan dokaz u prilog tome.
"Volim pisati pjesme jer volim čuvati uspomene, to vam je nešto poput postavljanja okvira na omiljenu sliku. Nostalgija je snažna inspiracija, volim se prisjećati ekstremno dobrih, ali i ekstremno loših životnih situacija. Pamtit boju džempera, temperaturu zraka, škripanje podnih dasaka... Sve je to jaka inspiracija za glazbu", izjavila je Taylor u popratnom intervjuu.
Naslovni styling slavne pjevačice potpisuje Gillian Wilkins, dok se za fotografiju pobrinuo Quentin Jones.

VIŠE O TEMAMAGillian WilkinsQuentin JonesTaylor Swiftžuta bojamodni magaziniElle
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se