Tatjana Jurić i Mia Kovačić u bajkovitim vjenčanicama

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 27.03.2017.

0

Tatjana Jurić i Mia Kovačić zaštitna su lica nove bridal kapampanje koju je eNVy room snimio na sjeveru Afrike

Dvije TV voditeljice, inače jedne od najljepših Hrvatica, stale su pred objektiv fotografa Marka Marinkovića u predivnom krajoliku okolice Marrakecha s bajkovitim šumama palmi i nepreglednom kamenom pustinjom.

Dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević ističu kako su Tatjana i Mia dugogodišnje suradnice i ambasadorice modne kuće eNVy room, pa ne čudi odabir baš ovih dviju lijepih voditeljica za zaštitna lica njihove nove kampanje.

Marku je ovo prva suradnja s dečkima iz eNVy rooma a o samoj inspiraciji  je rekao kako je Marocco destinacija s posebnim nabojem i količinom nadahnuća, te je s velikim otvorenim prostorima pokušao prenijeti dojam slobode na fotografije ostavljajući istovremeno predivne modele u prvom planu kampanje.

Ležernost, udobnost i lakoća nošenja osnovne su odrednice i ove eNVy room kolekcije vjenčanica za proljeće i ljeto 2017. Ta ležerna nota u novoj kolekciji dodatno je podcrtana s nude podlogama, odnosno podlogama boje kože koje pritom ističu svu ljepotu čipke. U Lepršavim donjim dijelovima dobivene su prekrasno nijansirane boje koje u pokretu posebno dolaze do izražaja a velika pažnja je posvećena odabiru materijala pa su tako sve čipke vrhunske kvalitete te meke i podatne kako na tijelu ne bi žuljale ili sputavale pokret.


VIŠE O TEMAMAMia KovačićTatjana JurićeNVy roomvjenčanicevjenčane haljineMarko MarinkovićVjeko FranetovićNikica Ivančević
Povezano